čtvrtek 2. února 2017

Únor s Fragmentem

Výsledek obrázku pro fragment nakladatelství
zdroj
Další měsíc znamená další čas strávený s jedním z mých oblíbených nakladatelství. Tentokrát se chystám na několik knížek z produkce Fragmentu.
Projekt má stejná pravidla, jako ten předchozí, takže nic složitého. Hlavním úkolem je, udělat si co nejvíce času na knihy z tohoto nakladatelství. Samozřejmě, že během měsíce můžete číst knihy i z jiných nakladatelství, ale cílem je zvládnout alespoň jednu z Fragmentu, napsat něco o ní na facebook a přidat označení #unorsfragmentem, aby byly příspěvky lehce dohledatelné. A jelikož se spolupráce s Ailin v předchozím projektu osvědčila, nechám si ji i na tento :).
A na závěr budu opět moc ráda, když se přidáte!

Výsledek obrázku pro fragment nakladatelství
zdroj

Od nakladatelství Fragment mám doma spoustu nepřečtených knížek, proto bych některé z nich ráda pokořila.
A které bych ráda tento měsíc zvládla?

ZkouškaDeklarace smrtiKlíč k časuJako první mě zaujala novinka Časodějové, o které jsem si něco málo vyslechla na Humbooku. Pokud jste ji už někdo četl, podělte se do komentářů o své názory.
Dále bych se moc ráda pustila do Deklarace smrti, která mi už hodně dlouho leží v knihovně a už nějaký ten týden mě láká.
Rozhodně bych se ráda pustila i do takové Univerzity výjimečných, do které jsem se chtěla pustit už v angličtině, jenže pak jsem se doslechla o českém vydání, ale zatím jsem si neudělala čas na její přečtení. Tak snad to teď napravím.
Prastarý mečKoho ale rozhodně v tomto měsíci nesmím vynechat, je autor R. Riordan. Určitě se chci pustit buď do Magnuse Chase nebo Apollónova pádu, zatím jsem se ještě nerozhodla, kterou si nakonec přečtu. Kdo ví, možná obě :).




Tak co, jdete do toho se mnou? 

8 komentářů:

  1. Obvykle se nezapojuji, ale předevčírem jsem si od Fragmentu domů donesla celou sérii Letopisů Narnie, tak třeba tentokrát něco stihnu :) Ostatním přeji, ať se se čtením daří :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pozriem aké mám doma neprečítané knihy 😁 Deklarace smrti má pekný nápad, ale prevedenie ma trochu sklamalo. Zkoušku som tiež čítala, bola fajn, onedlho vychádza dvojka tak som zvedavá na pokračovanie 🙂☺

    OdpovědětVymazat
  3. Hm... Že bych se pustila konečně do těch Časodějů? :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem ráda, když za měsíc přelouskám tři čtyři knížky nehledě na to, z jakého jsou nakladatelství, ale tobě určitě budu držet palce.
    Až na Deklaraci smrti všechny znám a všechny mám v plánu číst :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
  5. Fragment mám moc ráda :) Jsem si jistá, že do únorové četby nějakou tu fragmentovou knížku vecpu :)

    OdpovědětVymazat
  6. Deklaraci jsem si pořídila v akci v LK za 50 korun a byla jsem ráda, že ji mám. Přestože je to svým způsobem přijemně napínavá oddechovka, YA se zde nezapře. Stála ale za to! To mi připomíná, že bych ji měla také zrecenzovat :D

    OdpovědětVymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)