středa 5. července 2017

Červenec s Laser-books

Výsledek obrázku pro laserbooks

Červenec je tu a s ním i nové nakladatelství. Tentokrát se budeme věnovat nakladatelství Laser-books!

Projekt má stejná pravidla, jako ten předchozí, takže nic složitého. Hlavním úkolem je, udělat si co nejvíce času na knihy z tohoto nakladatelství. Samozřejmě, že během měsíce můžete číst knihy i z jiných nakladatelství, ale cílem je zvládnout alespoň jednu z Laser-books, napsat něco o ní na facebook a přidat označení #cervenecslaser-books, aby byly příspěvky lehce dohledatelné. A jelikož se spolupráce s Ailin v předchozím projektu osvědčila, nechám si ji i na tento :).
A na závěr budu opět moc ráda, když se přidáte!


Výsledek obrázku pro kroniky železného druida

Z nakladatelství Laser-books jsem četla zatím pouze jednu sérii, a to Kroniky železného druida, které bych si tento měsíc ráda zopakovala.

Výsledek obrázku pro prohnanýZatím se mi nepovedlo přečíst celou sérii, čehož opravdu lituji, protože je naprosto skvělá. V Kronikách železného druida dostanete pořádnou dávku akce, zábavy a hlavně Oberona, což je mluví vlkodav, kterému prostě nejde odolat.
Pokud nevíte, do jaké četby se teď pustit, tuhle sérii vřele doporučuji, takže moje rada zní, moc dlouho ji neodkládejte.

Tak co, jdete do toho se mnou? 

4 komentáře:

  1. Samozřejmě se přidám, potřebuji dočíst Kroniky železného druida - četla jsem jen jeden díl. Ale je to parádní prča, takže jdu do toho s Tebou :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kroniky jsou skvělý, Atticus mě baví :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)