pátek 7. července 2017

Rabování knihovny (38)

Vyhlídka volna o svátcích mě v úterý zavedla do knihovny. (No dobrá, přiznávám, nebyl to jediný důvod, také mi končila výpůjční lhůta).

Původně jsem chtěla dvě knížky. První byl Seznam mrtvých, který mi někdo vyfouknul deset minut před tím, než jsem do knihovny dorazila. Takže tato kniha z mého seznamu vypadla. Ale druhou knihu, pro kterou jsem si šla, mi už nikdo nesebral, tudíž Stačí jen chtít už mám v bezpečí doma a brzy se pustím do jejího čtení.

Stačí jen chtítMěstem Nottawa se jako lavina šíří nový fenomén. Sociální síť s názvem NEED nabízí svým uživatelům vše, co chtějí mít. Chceš nový iPhone nebo lístky na koncert se vstupem do zákulisí? Výměnou za drobný úkol ti NEED tvé přání splní. 
Kaylee Dunhamová ví, co chce. Potřebuje získat novou ledvinu pro nemocného bratra. Nevěří, že by jí nějaká sociální síť mohla pomoci, ale rozhodne se, že to zkusí.
Až po té, co zadá svůj požadavek, si uvědomuje, jak vysokou cenu bude muset zaplatit. Úkoly, které síť za splnění jednotlivých přání vyžaduje, totiž s přibývajícím počtem uživatelů nabírají na nebezpečnosti. 
Dokáže Kaylee odhalit, kdo NEED stvořil, a zastavit ho dřív, než zničí celé město?


A jelikož šla se mnou i moje vedoucí z práce a já z legrace nadhodila, zda si nechce vypůjčit třetí díl Padesáti odstínů šedi a ona souhlasila, vypůjčila jsem jí na svoji kartičku i to. Tak jsem zvědavá, zda se jí to bude líbit a zda jsem přivedla dalšího člověka ke čtení :).



5 komentářů:

  1. Taky se chystám na tuto knihu a i na 3 díl 50odstínů..:D

    OdpovědětVymazat
  2. To tě obdivuju, že z knihovny odcházíš jen s jednou (respektive se dvěma) knihami. Já mám vždycky hromadu, kterou sotva unesu. :)) Jinak přeju příjemné čtení a budu se těšit na tvé hodnocení. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Na "Stačí jen chtít" se také chystám! :)

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. To je parádní úlovek :) Jsem zvědavá, jak se ti bude kniha líbit, a jestli jsi přivedla někoho dalšího ke čtení :)

    OdpovědětVymazat
  5. Túto knihu si chcem už dlhšie prečítať, ale u nás v knižnici nie je, to je škoda. Dúfam, že sa ti bude páčiť :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)