neděle 18. února 2018

PoštovnéZdarma.cz - Obraz - vlk

PoštovnéZDARMA.cz - neplaťte více než musíteZ nově uzavřené spolupráce s e-shopem Poštovné zdarma mi přišel první balíček.
Jako první produkt jsem si vybrala kamínkový obraz vlka, se kterým vás právě seznámím.

Hned na úvod řeknu pár informací. Jak už jste pravděpodobně poznali podle názvu, při nákupu v tomto e-shopu neplatíte žádné poštovné. Což je jednoznačně klad. Menším záporem však je, že na vámi zakoupený produkt si budete muset chvilku počkat, přeci jenom, dodávají produkty i ze zahraničí a to nějakou chvilku trvá.
Pokud se bojíte spolehlivost (například nakupujete poprvé), dovolte mi říct, že není čeho se bát. Z tohoto e-shopu jsem již několik objednávek uskutečnila a všechno proběhlo v pořádku. Ale teď už k následujícímu produktu:


Je trošku škoda, že obraz přichází srolovaný. Jak vidíte na obrázku, po rozbalení je celkem pomačkaný a do teď se mi všechny záhyby nepodařilo narovnat. 


Součástí balíčku jsou kamínky a pomůcky, díky kterým budete mít umísťování kamínků jednodušší. Velkým kladem je, že kamínků máte v každém balíčku mnohem více, než budete potřebovat, proto neztrácejte hlavu, když se vám některé rozsypou po zemi nebo slepí dohromady a už nepůjdou oddělit. 
Trošku mě zarazilo, že součástí balíčku není žádný návod (přiznám se, že do teď jsem nepřišla na co je ten růžový čtvereček), ale i bez návodu zvládnete obraz sestavit. 


Plocha, na kterou kamínky přidáváte je hodně lepivá. Připravte se na to, že zatímco budete posouvat kamínky, několikrát se rukou přilepíte. Dobré však je, že i když se na to přilepíte, plocha stále lepí a kamínky tak neodpadávají. 


Přiznám se, že pro mě byla ta lepící plocha i trošku nepraktická. Pokud jsem si vysypala kamínky mimo lepivou plochu, špatně se pak přes lepivou část přemísťovaly. 
Druhá věc je, že když nejprve uděláte okraje, musíte kamínky sypat na lepivou plochu a já se pak například ztrácela v tom, které kamínky už mám umístěné, a které teprve na přesun čekají. K tomu se také váže to lepení kamínků k sobě, jak už jsem zmiňovala výše. 



Ale musím uznat, že ve výsledku se jednalo o velmi uklidňující činnost, která na nějaký čas zabaví a výsledek vůbec není špatný. Já osobně nejsem moc šikovná na podobné kreativní věci, proto mě mile překvapilo, že mě kamínkový obraz tak bavil a můžu ho jedině doporučit. 
Takže pokud vás produkt zaujal, můžete si kamínkový obraz vlka pořídit zde

6 komentářů:

  1. Pěkný obraz, u které věřím, že ses odreagovala a uklidnila. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkný obrázek :) Já na kreativní činnosti nejsem většinou dost trpělivá, ale tohle vypadá vážně pěkně a zábavně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Já právě také ne, ale tohle mi kupodivu šlo :D

      Vymazat
  3. Teda, to musela byť taká mravenčia robota, klobúk dolu, ja by som na to asi nemala trpezlivosť. Každopádne obraz vyzerá krásne :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani ne, šlo to celkem rychle, když se nad tím zpětně zamyslím :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)