pátek 9. října 2015

Víkendový read-a-thon


Původně jsem si sice říkala, že se tohoto read-a-thonu účastnit nebudu, ale nakonec mi to nedalo a já do toho opět šla. Takže základní informace: Tento víkend je pod taktovkou Kreyks a ještě stále se můžete zapojit. 


Rozhodla jsem se, že budu realista a zvolím si splnitelný počet... ne, to by nebyla sranda, vezmu si i bonusovou knihu, i když si myslím, že se na ní nedostane... ale aspoň budu mít důvod se víc snažit. Ale teď už k mým plánům: 

Co bych ráda dočetla: 

VzpouraRáda bych dočetla Arkádii: Vzpouru, kterou se teprve dneska chystám začít, tak uvidím, kolik toho zvládnu. Kniha má 320 stránek a alespoň 100 bych jich chtěla zvládnout, než půjdu dnes spát. Ale nevidím to moc dobře na to, jaké jsem měla zkušenosti s prvním dílem. 
Co bych ráda přečetla: 
Sempre – NavěkyHned jak dočtu Arkádii, chystám se pustit do poněkud tlustší knihy, kterou je Sempre: Navěky. Na tuhle knihu jsem hodně zvědavá a doufám, že se mi bude líbit, jelikož v poslední době jsem na ní viděla spíše průměrné hodnocení... No, snad nezklame. Kniha má 448 stránek a ráda bych ji dočetla v sobotu... nebo se aspoň blížila k jejímu konci. 

Co bych ráda rozečetla: 
Syn LondýnaSice tuhle knihu bych také ráda dočetla, ale moc si nevěřím... ale co já vím, třeba se mi poštěstí a já to zvládnu. Každopádně, jedná se o Syna Londýna, na kterého jsem hodně zvědavá. Četla jsem na tuhle knihu pár vychvalujících recenzí a od té doby se nemůžu dočkat, až se mi dostane do rukou. Tak snad s ní budu také spokojená. Kniha má 350 stránek

A bonus: 
Železná zkouškaJsem roztříštěnáSlibovaný bonus je tu a právě zde po vás chci laskavost. Já nevím co vybrat! Pomozte mi, mám se pustit do Jsem roztříštěná, do téhle knihy se plánuji pustit už snad věčnost, a nebo se mám vrhnout na narozeninový dárek (na který se mi už taky pár měsíců práší v knihovně) Železnou zkoušku? Je to na vás, prosím o názor do komentů. Děkuji. Jen pro zajímavost, Jsem roztříštěná má 287 stránek a Železná zkouška 312 stran

Tak, plány jsou hotové a teď nezbývá nic jiného, než čekat, až se dnešek přehoupne na zítřek. Mimochodem, jdete do read-a-thonu taky? 

14 komentářů:

  1. Budu ti držet palce! Můj víkend bude pod taktovkou maturitních témat, se kterými musím pohnout, takže se nezúčastním, ale snad po večerech taky něco přečtu :)
    A já bych šla do Železné zkoušky, na kterou se sama moc a moc těším! ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Už? Já se na maturitu začala učit asi 3 dny předem... byl to pak sice trošku záhul, když mi na každý den vycházelo naučit se jeden předmět, ale dalo se to zvládnout :D.
      Tak držím palce, aby ses aspoň večer dostala ke čtení :D.
      Dobře, děkuji za pomoc :D

      Vymazat
    2. Jo, už :) U mě je vypracování jednoho tématu minimálně na sedm hodin (zvlášť do dějepisu), a to bych těsně před maturitou opravdu nestihla. Hlavně nás učitelé z těch témat už zkouší, aby nás donutili se učit, takže nemám na výběr. Musím si je vypracovat, abych se mohla připravit na to zkoušení.
      A to jsi fakt dobrá, já bych se za tři dny nenaučili ani jeden předmět, natožpak všechny čtyři. Takže já začínám hned :)

      Vymazat
    3. No, u nás to taky nebylo hned :D Ale já se vůbec neučila cizí jazyk a češtinu, na to jsem šla bez přípravy :D No, nás taky zkoušeli, ale vždycky nám řekli z kterého tématu.
      :D Je pravda, že jsem se učila od rána do rána :D Ale tak jela jsem jenom do té 3 hodiny ráno, a pak šla spát :D Takže se to dalo zvládnout :D
      No, tak to zase obdivuju já tebe, že se k tomu dokážeš dokopat, tak přeji, ať ti to jde pěkně od ruky :D

      Vymazat
  2. Prajem veľa šťastia a času na čítanie, aby si prečítala všetko čo si si naplánovala :-) Železná skúška sa mi páčila, určite odporúčam :D Jsem roztřístěná som nečítala, ale kamarátka spomínala, že ju to až tak nenadchlo :-)
    Ja na víkend zatiaľ plány nemám, ale budem sa musieť učiť...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D No, snad to nějak zvládnu :D. Děkuji, takže to vypadá na Železnou zkoušku :D. Jé, co to všichni s tím učením máte? To jsem ráda, že jsem takový flákač a učím se vždy na poslední chvíli :D No, každopádně přeji, ať ti to jde pěkně od ruky :D

      Vymazat
  3. Tvůj seznam se mi zdá splnitelný :)
    Přeju příjemné čtecí chvilky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, to jsem si v pátek myslela taky, ale víkend se mi tak neuvěřitelně vymkl z rukou, že jsem v dost velkém skluzu, který už nedoženu...

      Vymazat
  4. Držím palce! :)
    Zapojím se,ale asi nebudu psát článek :)

    OdpovědětVymazat
  5. Držím palce, ať se ti toho povede přečíst co nejvíce a ať si čtení co nejvíce i užiješ :) Syna Londýna jsem četla před pár měsíci a docela se mi líbil :) A na Sempre jsem taky dost zvědavá, tak se těším na recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, ale tenhle víkend se mi vůbec nepovedl :D Já už se těším, až se do knih pustím :D

      Vymazat
  6. Držím palce, ať toho přečteš co nejvíce.. Jsem roztříštěná už jsem četla, naopak Magistérium dostal brácha jako dárek, takže ho máme doma. Takže za mě určitě Magistérium, chtěla bych vědět tvůj názor na tuhle knihu, než se do ní sama pustím.. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D No, k bonusům se už stoprocentně nedostanu... Tak to přeji pěkné čtení, já než se k tomu Magistériu dostanu, tak to tímhle tempem bude nejdřív za rok :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)