středa 31. ledna 2018

Měsíční chvástačka - prosinec 2017

Sice většinou chvástačku přidávám hned ze začátku měsíce, ale tentokrát jsem s tím dost otálela. No, ale v aktuálním měsíci jsem to ještě stihla, takže dobrý. A dost zdržování, jdeme mrknout, kolik nových krásek si našlo místo v mé knihovně. 









Ctnosti králů

Jako první mi do knihovny dorazila kniha Ctnosti králů. Na tuhle knihu se hrozně těším, až se pustím do jejího čtení. Tak snad už to bude co nejdříve.


Plíseň

Spolu s předchozí knihou mi přišla i Plíseň. Z prvního dílu jsem sice zrovna dvakrát odvázaná nebyla, ale přeci jenom, ten konec... no prostě do dalšího dílu jsem se musela pustit :).

Bounty



Další kniha, která mi přistála v knihovně a už ji mam skoro přečtenou je Bounty. Docela zajímavá kniha, která mě baví, ale víc vám řeknu v recenzi.

Poslední smrtelné pouto

Pak mi dorazilo Poslední smrtelné pouto. Závěr série Kroniky Netesaného trůnu. Už se nemůžu dočkat, až se pustím do čtení. Přeci jenom, po událostech dvojky... no, nebudu spoilerovat :).

Zakázaná Hra – Inferno

Pak následovala moje návštěva v Levných knihách a objevila jsem tam závěr série Zakázané hry. Co si vzpomínám, jednička se mi celkem líbila, z dvojky přicházelo mírné zklamání, tak jsem zvědavá co řeknu na trojku :).

Dvůr mlhy a hněvu

A k Vánocům od Marti jsem dostala tuhle super krásku. Dvůr mlhy a hněvu! Tuhle sérii mám mnohem radši, než Skleněný trůn, takže jsem pochopitelně byla dost nadšená.

Thorovo kladivo

Následně mi přišel druhý díl Magnuse Chase, do kterého se mám v plánu brzy pustit.

Prastarý meč

No a vzhledem k tomu, že mi přišel druhý díl, tak jsem si samozřejmě musela běžet do knihkupectví pro díl první. Už mám půlku přelouskanou a je to fakt něco :).

Nebezpečná laskavost

A poslední knihou je Nebezpečná laskavost. Na tu jsem obzvláště zvědavá, protože ta obálka je super a co jsem koukala na anotaci, tak ta taky zrovna nenechá čtenáře chladným.

A co jste ukořistili vy? 

10 komentářů:

  1. "Dvůr mlhy a hněvu" je skvělý, i když je to pořádný macek, to člověku to čtení neskutečně utíká! :) Já už se nemohu dočkat třetího dílu! :) Jinak "Skleněný trůn" mě taky neoslovil, asi jsem divná.. :D Já jsem k vánocům dostala jen "Krasojezdkyni" od Jojo Moyes, ale ta byla teda skvělá! :)

    Wow, to vypadá trochu děsivě! :D I když už po přečtení anotace mě příběh opravdu zaujal! Děkuji za typ, který si okamžitě připíšu na svůj pomyslný "To read seznam", který je už i tak nekonečně dlouhý. Omega má poslední dobou v nabídce samé skvělé kousky, to se musí nechat! :)

    https://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Dvůr mlhy a hněvu se strašně moc těším :)
      Je to celkem zajímavá kniha :)

      Vymazat
  2. Krásne prírastky, na knihu Bounty som čítala recenziu a zapáčil sa mi námet, tak som zvedavá čo na knihu povieš. Dvor je skvelý úlovok, už sa veľmi teším na vydanie slovenského prekladu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Bounty je zajímavá kniha, akorát mi nějak trvá ji dočíst :)

      Vymazat
  3. Plíseň byla výborná, Magnuse mám taky, potřebuji se dokopat k druhému dílu :-P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Plíseň jsem celkem zvědavá, z prvního dílu jsem moc unesená nebyla :)

      Vymazat
  4. Pěkné přírůstky hlavně Dvůr mlhy a hněvu je naprosto boží. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Nebezpečná laskavost vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)