středa 28. března 2018

Read-a-thon - Hurá do čtení



Výsledek obrázku pro gif reading
odkaz
Dámy a pánové, je tu něco, co tu dlouho nebylo! A to další read-a-thon. Vzhledem k tomu, že už jsem dobu, ale opravdu hodně dlouhou dobu neměla čas jen tak si sednout a v klidu pročíst většinu dne, pokusím se to tento prodloužený víkend (30.4. pátek - 2.4. pondělí) napravit. A otázka zní, kdo do toho jde se mnou?


Thorovo kladivoA do čeho že to mám v plánu se vrhnout?

Mám rozečtený druhý díl Magnuse Chase a nějak ho ne a ne dočíst. Ne, že by to byla špatná kniha, to spíš naopak, ale stále chybí ten čas. Takže právě tuto tlusťoučkou knihu bych ráda pokořila. Momentálně se pohybuji kolem 200 stránky a do pátka snad ještě něco stihnu.

obalka_final02_text-malý.jpg
zdroj
Druhý příběh, který se chystám pokořit jsou Písečníci a bludný asteroid. Pravda, ještě to není vydaná kniha, ale všude je na ní samá chvála a brzy snad spatří světlo světa, protože kampaň na Startovači se daří.

A když mi zbude čas? Tak to se asi rozhodnu, až to přijde, protože výběr mam opravdu velký a momentálně nevím, po čem sáhnu dál :D.

4 komentáře:

  1. Jé, Magnus mě moc bavil, to ti přeji a´t si na něj čas najdeš :) A těším se i na recenzi na knihu Písečníci a bludný asteroid vypadá zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky ho mám ráda :D Děkuji :D Na Písečníky jsem také dost zvědavá :)

      Vymazat
  2. Oba kousky znám, druhému držím palce, ať vydání vyjde a první bych si taky někdy ráda dočetla. Momentálně louskám Vichr smrti od Stevena Eriksona a pevně věřím, že těch 900 stran mi vydrží celé volno a ještě mnohem déle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mám taky v plánu, akorát se ne a ne se k tomuhle autorovi dostat :D No a těch 900 stránek ti asi vážně vydrží trochu déle :D Tak přeji pěkné čtení :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)