úterý 14. července 2015

Aktivita blogu

Milí čtenáři, jistě jste si už povšimli, že moje aktivita na blogu rapidně upadá. Ani nevíte, jak moc mě to mrzí, ale v poslední době nemám na blogování ani čas, ani sílu.



Důvodem je jediné, od 7.7. mi začala praxe a od té doby prostě nic nestíhám. I s dojížděním mi praxe zabírá celý den (vstávám v 7h ráno a domů se vracím po 18h, jelikož jsou silnice v okolí mého bydliště rozkopané, tak se někdy dostanu domů ještě déle).
Když už jsem konečně doma, čeká mě procházka se psem, a pak už jsem tak akorát zralá na to, plácnout sebou do postele a jsem ráda, když přečtu aspoň dvacet stránek z nějaké knížky.

Ale proč vlastně píšu tenhle článek. Chtěla bych vás poprosit, abyste to se mnou vydrželi až do  24.7., protože to mi praxe skončí a já plánuji návrat v plné síle :). Také bych se chtěla omluvit ostatním blogerům, jejichž blogy pravidelně procházím, že to teď trochu (ehm, více) zanedbávám, ale jak už jsem řekla, to se již za týden změní :).





12 komentářů:

  1. Nedělej si starosti z blogem,praví čtenáři na tebe počkají :)
    Moc dobře vím jak se cítíš.No a rozkopané silnice?Ty na mě číhají na každém kroku taky :-/ :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jo, ale abych pravdu řekla, tak mi chybí i samotné blogování :D. A o těch silnicích mi ani nemluv, když se chci vyhnout koloně a jet vlakem, tak jsou pro změny výluky, takže je to jedno jako druhé...

      Vymazat
  2. Já to chápu když jsem měla školu, tak jsem měla týden školu týden praxi a takhle až do konce školního roku. V tom týdnu kdy jsem měla praxi jsem vůbec nepřispívala na blog, protože stejně jako ty jsem byla ráda, že jsem konečně doma a že si přečtu pár stránek v knize a kouknu na seriál. Vůbec jsem neměla chuť nic psát. Takže já tě chápu. :)
    http://readingwithlu.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, to zní taky jako vyčerpávající. No já včera četla a když jsem zhasínala, tak jsem zjistila, že jsem přečetla jenom dvacet stránek... a na seriál už pomalu ani nekoukám, jinak bych nepřečetla vůbec nic :D.
      Jinak chuť psát mám celou praxi, dokonce i v autobuse si říkám, co bych mohla napsat, ale jakmile jsem doma, opustí mě všechny síly :D

      Vymazat
    2. To si vždy v neděli napíši pár článků a přednastavím je. :)

      Vymazat
    3. To je dobrý nápad :) Občas to taky tak dělám, ale poslední dobou na to nebyla síla :(

      Vymazat
  3. Prajem veľa šťastia a energie na praxi, s aktivitou si nerob starosti, nie vždy sa dá všetko stíhať a sú prednejšie veci ako blog :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D To sice ano, ale rozhodně bych radši blogovala, než vstávala a jela celý den pracovat :D

      Vymazat
  4. O praxi ani nemluv :D Teď mám týdenní praxi ve škole a okopávám pole :-/ ruce už mám sedřený a zada zkroucený. Vstáváme v 5 a vracíme se mezi 6-7 večer. Hrůza :-/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Týden ještě jde, já mám 15 pracovních dní, pak mám srpen volno a září jdu nanovo, akorát ještě dál a na 20 pracovních dní, přičemž pak ještě budu muset stíhat školu... ale je fakt, že nemusím okopávat pole, teď jsem v informačním centru... ale to bys nevěřila, na co jsou lidi schopný přijít se zeptat :D

      Vymazat
  5. V pohodě, my jsme věrní čtenáři a počkáme, až zase budeš mít chuť a čas na blogování :) Hlavně si užij prázdniny ;) S tou praxí to budu mít podobné, jen to začne až v srpnu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani nevíš, jakou radost si mi tímhle udělala :D No, prázdnin si budu užívat celý srpen, akorát se budu psychicky připravovat na druhou praxi, která mi začíná v září. Jinak přeji hodně zdaru na tvé praxi :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)