sobota 25. července 2015

Nedělní read-a-thon

Já vím, že jednoho read-a-thonu jsem se nedávno účastnila, ale jelikož nedopadl úplně podle mých představ, rozhodla jsem se zúčastnit i toho, který pořádá Adéla W., pokud se ještě chcete přihlásit, tak neváhejte.










Tentokrát budu dočítat z vlastní knihovny + jednu vypůjčenou knihu od Marťi, takže je nejvyšší čas podívat se na to, kolik jsem si toho naložila. Nejspíš nebudu mít nic rozečteného, tak rovnou začnu tím, co bych ráda přečetla:



Jako první bych ráda zvládla Elitu, přeci jenom, vydání První se rychle blíží a já ji ještě nemám přelouskanou, a jelikož Selekci jsem zvládla opravdu rychle, tak si myslím, že ani druhý díl série mi nezabere tolik času... přeci jenom má pouze 280 stránek.










Druhou knihou, kterou bych ráda přečetla je Nejkrásnější, kterou mi zapůjčila Marťa, za což ji ještě jednou moc děkuji. Celou sérii Měsíční Kroniky naprosto zbožňuji a už se nemůžu dočkat, až se začtu do příběhu Levany. Tady mě čeká pouze 192 stránek.








Další kniha je zároveň ta poslední, kterou bych ráda za ten den dočetla. A není to nic jiného, než druhý díl série Kladiva na čaroděje s názvem Město mrtvých. První díl mě uchvátil, takže jsem zvědavá, co budu říkat na ten druhý a mám celých 144 stránek na to, to zjistit.









A na závěr, co bych ráda rozečetla:
Myslím, že knihu Jsem roztříštěná určitě celou nezvládnu, ale ráda bych se dostala alespoň do třetiny. No, uvidíme jak mi to půjde, ale i na tento příběh jsem hodně zvědavá.
A zde mě čeká 287 stránek.







Tak, tohle jsou mé plány na neděli. Co se chystáte dělat vy? 

10 komentářů:

  1. Držím palce pri čítaní :D Mesačné kroniky sú super, ja som zatiaľ čítala prvé dva diely a už sa teším na trojku, dúfam, že sa k nej rýchlo dostanem :D Z Kladiva na čaroděje som nedávno prečítala osmičku a je super, patrilo by sa zohnať aj ďalšie diely :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Já už mám Měsíční kroniky přelouskané a teď už jenom čekám na vydání Winter :D Z Kladiva jsem zatím četla jenom jedničku :D

      Vymazat
  2. Přeji hodně štěstí,ať toho hodně zvládneš :)
    K Elitě bych se chtěla také už dostat :D :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Právě proto jsem Elitu zařadila na první místo, co budu číst :D

      Vymazat
  3. Držím palce, ať toho přečteš co nejvíce! :))

    OdpovědětVymazat
  4. No, nenaložila sis toho málo, ale ty to určitě zvládneš :) Držím palce ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, já pořád přeháním, a pak nestíhám :D děkuji :D já tobě taky

      Vymazat
  5. Páni, ty máš ale knih. Přeju hodně štěstí. Taky se zúčastním, tak doufám, že přečtu alespoň pětinu toho, co máš v plánu ty. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím :D Děkuji, tak držím palce, ať toho stihneš co nejvíc :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)