středa 18. listopadu 2015

Kdo s koho (2)

A je tu další článek ohledně mých favoritů. A kdo se utká ve druhém kole?


Dnes tu pro vás mám další tři milostné trojúhelníky také z poměrně známých knih, takže jsem zvědavá, zda se mnou budete souhlasit či fandit druhé straně :).

zdroj

1) Upíří deníky - Damon vs. Stefan 

Hned na úvod se přiznám, že jsem tuhle sérii nečetla, ale koukala jsem na seriál, takže tady se jedná o seriálové postavy, ale snad to nevadí. Každopádně z téhle dvojky jsem všema deseti pro Damona. S ním je aspoň sranda a umí parádní ksichty. Zato Stefan je oproti němu moc nudný... Souhlasíte?

2) Nebe - Perry vs. Roar
zdroj
zdroj
Jedna z mých oblíbených sérií! Něco bych k tomu řekla, ale nechci spoilerovat těm z vás, kteří jste to ještě nečetli (ohledně tohoto milostného trojúhelníku). Ale teď už k soupeřící dvojici. Roar je naprosto skvělá postava, je sympatický a zamilujete si ho hned po pár stránkách. Ale stejně jsem přála Arii Perrymu, protože u něj bylo vidět, že mu na ní opravdu záleží a spolu jsou naprosto úžasní.


3) Mercedes Thompson - Adam vs. Samuel
Přidat popisek
A jako poslední tu máme moji nejoblíbenější sérii. Zde jsem měla už od začátku jasno. Chtěla jsem vidět Mercy s Adamem, protože tihle dva mezi sebou měli neuvěřitelnou chemii. Za to, jak je autorka napsala vážně smekám klobouk.
Ne, že bych Samuela neměla ráda, ale k Mercy mi zrovna moc nesedl. Prostě team Adam forever.




Většina z vás série určitě zná, tak se podělte o to, kdo je váš favorit?

4 komentáře:

  1. Už se taky budu muset dokopat k tomuto článku, ale přišla jsem na to, že zase tolik milostných trojúhelníků neznám, takže to možná budu dělat spíš po dvojicích, pokud navadí.
    Že jsi nečetla Upíří deníky, buď ráda, protože knížky jsou fakt, ale fakt příšerné. Seriál už taky několik let bojkotuju, protože mě přestal bavit, ale když jsem ho ještě sledovala, tak jsem taky fandila Damonovi. Nebe jsem zatím ještě nečetla a Mercedes mě nebavila, takže jsem četla jen první díl :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dokopej, jsem zvědavá, koho budeš vybírat :D Já jak jsem přemýšlela nad tímhle projektem, tak jsem se až divila, kolik jsem těch milostných trojúhelníků přečetla, a to je nijak nevyhledávám :D A že budeš dělat dvojice vůbec nevadí :D
      Z prvního dílu Deníků jsem přečetla několik stránek, ale to se prostě nedalo. Na seriál už taky nějaký ten pátek nekoukám a dokonce mi bylo řečeno, že už to nestojí za nic. Přesně moje řeč, prostě nešlo nefandit Damonovi :D
      To musíš napravit, Nebe je bezvadný! :D
      A jak tě mohla nebavit Mercy? Nechápu... :D

      Vymazat
  2. Souhlasím s Adou W., knížky jsou naprosto strašné! A ostatní knihy neznám :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přidávám se k souhlasu :D To bys měla napravit, podle mě jsou Mercy a Nebe úžasné série :)

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)