středa 3. února 2016

Měsíční chvástačka - leden 2016

Přeprala jsem svoji lenost a pustila se do sepsání článku o tom, co všechno mi v lednu přibylo do knihovny. Tak se můžete pokochat :).










Jako první kniha měsíce ledna mi dorazila tahle pěkně tlusťoučká kniha. Už se vážně nemůžu dočkat, až se do ní pustím, bohužel zatím nebyl čas.



Dalším přírůstkem je tahle zajímavá knížka, ke které jsem se také ještě bohužel nedostala, ale už se těším, až to napravím.



Pod křídly vran s nádherou obálkou. Je to jediná kniha z téhle chvástačky, kterou jsem už stihla přelouskat... Pár věcí mi tam nesedlo, ale jinak docela šla. Snad se brzy dokopu k sepsání recenze.



Další kráskou je Půlnoční koruna, ke které bych se ráda dostala ještě tento týden. Slyšela jsem, že je mnohem lepší, než předchozí díl, tak snad to tak bude.



Nekonečné moře! Pátá vlna je jedna z mých neoblíbenějších knih, proto v mé knihovně nesmí chybět další díl. Už se nemůžu dočkat, až se do ní pustím. Snad nezklame.



Na Kázání ohně mě nalákala hlavně obálka, tak jsem zvědavá na to, jaká bude. Mám v plánu se k ní dostat tento měsíc, tak snad mi mé plány vyjdou.

Lev, čarodějnice a skříň

Poprvé jsem se pustila do čtení Letopisů Narnie (já vím, jsem dost pozadu). A ta obálka je neskutečně pěkná, tak jsem zvědavá, zda bude takový i obsah.

Pokrevní poutoZrádné vody

Pokrevní pouto a Zrádné vody. Díly ze série Spirit Animals, která má naprosto boží obálky. Už se nemůžu dočkat, až se do nich pustím. Snad to bude ještě tento týden.



Svět za světem. Právě ho louskám a jde mi to na můj vkus příliš pomalu. Ne, že by kniha nebyla zajímavá, to ne, ale přijde mi trošku pomalejší... No, dneska bych ji ráda dočetla, tak snad se poštěstí.



Nahlížení. Poměrně neznámá kniha se zajímavou obálkou. Také ji mám v plánu na tento týden, tak snad se k ní dostanu.



A dva úlovky z Levných knih na závěr. Do téhle série se chci pustit už dlouho, tak snad se k ní dostanu brzo, když už jsem ji koupila.

Četli jste některou z knih nebo máte na některou zálusk? 

22 komentářů:

  1. Jéé hromada krásnych kníh, tú prvú závidím, tiež si ju chcem prečítať :-) Korunu z temnoty určite odporúčam, Narnia by potešila aj mňa :-) Pod křídly vran ma pomerne zaujalo, takže ak to budú mať v knižnici, skúsim si to zohnať :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Jo, já ji taky měla dlouho v hledáčku :D Ke Koruně jsem se ještě nedostala, ale Narnii mám v plánu dneska začít :D Pod křídly už mám přečtené, jenom ne a ne se dokopat k tomu, abych napsala recenzi :D

      Vymazat
  2. Pěkní přírůstky. Já mám Rybu jménem Ian a je super. http://kniho.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Krásné přírůstky! :)
    Oni mají Virus v LK?Byla jsem tam ke konci ledna a nenašla jsem je tam :/ Každopádně Pátou vlnu bych si také chtěla přečíst a Kázání ohně také nevypadá špatně :)
    Přeji příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D
      Ano, alespoň v HK ji mají. Pátou vlnu si přečíst musíš! To je bezvadná kniha :D
      Děkuji :D

      Vymazat
  4. Krásné přírůstky :) Nahlížení mě dost zaujalo :) A Půlnoční koruna, tu taky musím mít :) Přeji pěkné čtení i v únoru :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Na Nahlížení jsem také zvědavá :D Děkuji, také přeji pěkné čtení :D

      Vymazat
  5. Nebezpečné moře mám taky doma :3
    A Feraly ti teda závidím! :)
    Pěkná kupička :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už se trošku začínám bát, protože jsem na Nekonečné moře zahlédla pár špatných recenzí, tak snad nezklame :D
      :D Já bych si je taky záviděla, kdybych je neměla :D
      Děkuji :D

      Vymazat
  6. Krásné knihy! :). Narnie je skvělá a Spirit Animals je taky úžasná série :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Narnii zatím nemůžu posoudit, ale se Spirit souhlasím :D

      Vymazat
  7. Páni! Slušný kopec knih! :) Jonathana Strange mám rozečteného, už hodně dlouho, rozsah je parádní :D Letopisy Narnie jsem nikdy nepřečetla celé. Tuším, že jsem zvládla asi čtyři knihy, ale poslední dobou uvažuju, že to zkusím znovu. Lev, čarodějnice a skříň se mi líbila, s dalšími díly už jsem trochu válčila :/
    Těším se na recenze :)
    http://fiamorisrunning.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Já se k němu ještě nedostala, tak snad v únoru se mi poštěstí :D Já je teď čtu poprvé, tak snad je i dočtu :D

      Vymazat
  8. Jéé! Takových krásných knížek :3
    Půlnoční korunu si chci taky koupit a Kázání ohně má opravdu nádhernou obálku. :)
    http://fandombeforebloodcz.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Na Půlnoční korunu jsem dost zvědavá, jelikož z prvního dílu jsem byla mírně zklamaná. A souhlas, Kázání má pěknou obálku :D

      Vymazat
  9. Půlnoční korunu závidím *.* Pěkné kousky!

    OdpovědětVymazat
  10. Teď by mě zajímala i fotka celé knihovny, jestli to tak přibývá pořád. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přibývá to docela rychle, ale kdybych tu knihovnu vyfotila, tak se zhrozíte, protože v současnosti není zrovna pěkně srovnaná :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)