středa 17. února 2016

Rozbalovačka (50)

Tak je to tu. Od založení blogu už nám přišlo dohromady 50 krásných knižních balíčků! 

Jsem ráda, že Elis pomůžu alespoň s rozbalovačkou, když na recenze a články nemám čas (Pro ty, co to nevědí nebo jsou v našem Knižním světě poprvé, je to proto, že mám novou práci, která zahrnuje 8 hodin sezení u počítače a já po návratu domů prostě nemám vůbec chuť si opět sednout k němu a psát... Vím, že je to chabá výmluva, ale nějak na to prostě nemám náladu, ale doufám, že se to časem zase zlepší :))
 Ale už dost řečí a pojďme rozbalovat!


Tentokrát jsem se opravdu rozšoupla, tak velký balíček jsem ještě nedostala.

 
 Jako první knížku Vám představuji Chlapce, který rozdával sny. Přiznávám, jako první mě zaujal název. Obálka je taky naprosto skvělá a anotace taky vypadá zajímavě. No a když jsem si na stránkách Knižního Klubu přečetla hodnocení čtenářů, bylo jasno. Moc se na knihu těším a doufám, že mě nezklame.

Druhou knihu, kterou jsem si objednala je Záhada na zámku Styles. Koupila jsem si ji z toho důvodu, že Agatha Christie napsala opravdu skvělé detektivky a taky proto, že v televizi stále dávají Hercula Poirota a já se rozhodla, že si to prostě musím i přečíst a jsem si na 100% jistá, že se mi kniha bude líbit stejně, jako třeba Deset malých černoušků, které jsem doslova hltala.

 No a co by to bylo za balíček bez knih od Terryho Pratchetta. Další díl ze série Úžasná Zeměplocha, který mi v knihovničce chyběl je Hrrr na ně! Při koupi Zeměplochy si před koupí už ani nečtu anotaci, protože vím, že určitě budu velice spokojená. 

Když jsem na stránkách KK uviděla tak levné Portfolio, musela jsem ho mít. Výtvarné umění Zeměplochy je naprosto dokonalé, takže Portfolio určitě v mé sbírce nesmí chybět :).

 Ano. Už i já jsem propadla fenoménu antistresových omalovánek. Konečně jsem se rozhodla, že si přestanu omalovánky stahovat (jako byste to "neslyšeli"...) a že si pořídím pořádnou knihu. A nezklamala. Obrázky jsou naprosto úžasné! Už se těším, až se do nich pustím.


To je z mých dnešních přírůstků vše. Doufám, že se Vám budou líbit stejně jako mně :).



2 komentáře:

Za každý váš komentář děkujeme :)