neděle 14. února 2016

Úpadek aktivity na blogu

Milí čtenáři, jak už jste určitě zaznamenali, moje aktivita na blogu rapidně upadá...

Důvodů je celá řada, ale nebudu nikomu nic nalhávat. Největším problémem je moje lenost, která souvisí s nechutí. Ano, mohla bych se vymlouvat na školu (která mi sice první týden dala docela zabrat), ale ta by se spolu s blogováním dala zvládnout úplně s přehledem.
Problém je hlavně v té mé nechuti. Poslední dobou trávím se svým psem na veterině až příliš času... bohužel už je to stařeček, proto se o něho dost bojím a neustále ho pozoruji, zda neuvidím nějakou změnu v jeho chování... a už začíná mít pocit, že vidím, to co neexistuje a trošku z toho začínám bláznit.
Každopádně pokud by vás to zajímalo, byl mu diagnostikován zánět prostaty (kupodivu jsem se dočetla, že to postihuje 90% psů starších 10 let), tak do něho už 14 dní cpu každé ráno antibiotika... Bohužel mi bylo řečeno, že moc nezabírají a jeho stav se nijak zvlášť nelepší. V pátek jsme tedy přistoupili na chemickou kastraci (což obsahuje zhruba půl centimetrovou jehlu, chudáček...), ale já stále nevidím žádnou změnu, takže si zítra opět udělám výlet na veterinu a budu se pídit po odpovědích.
Proto, prosím, omluvte moji nízkou aktivitu, ale opravdu nemám ani moc chuť na čtení. Pořád doufám, že plaším úplně zbytečně, protože pes se chová pořád stejně. Kdybych si nevšimla kapek krve na podlaze, tak vůbec nevím, že s ním něco je...
Ale zpět k tomu, proč vlastně píšu tenhle článek. Slibuji, že se pokusím s tou svojí neaktivitou něco udělat a opět brzy začnu komentovat vaše blogy. Tak to, prosím, se mnou ještě pár dní vydržte. Děkuji :). A pokud by se vám zachtělo držet nám palce, aby všechno dobře dopadlo, tak tím také nepohrdnu.

18 komentářů:

  1. Někdy je lepší prostě se psaním přestat a vrátit se, až je chuť, ono to nucení k tomu to dělá ještě horší a člověku už to přijde celé na nic. Mrzí mě to s tím psíkem, bohužel se to děje, že jak už mají víc roků, tak se stupňují problémy, držím palce, aby mu ještě pomohli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslím, ale už se mi ta chuť bloggovat pomalu vrací, tak snad se k tomu zase brzy vrátím :). No, naštěstí mi na veterině řekli, že testy dopadli dobře, tak snad bude vše ok.

      Vymazat
  2. Koukám, že poslední dobou je s hodně zvířátkama problém. Naše skoro 12-ti letá fenka se zase začala šíleně drbat a vypadává ji strašně srst. Blechy nemá, tak máme podezření na svrab. A nebo se mamka dočetla, že by mohla být v přechodu a vlivem hormonů ji vypadává srst :D zítra jdeme na veterinu, tak snad dostaneme nějakou odpověď. Moc Vám přeji, aby se pejsek brzy uzdravil :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, tak doufám, že bude všechno v pořádku. Děkuji, já vám přeji totéž :)

      Vymazat
    2. Ahoj, tak už něco víš? Nám veterinář řekl, že to může být krmivem nebo nějaká plíseň, ale jistý si ničím není. Takže jsme moc nepochodili, ale zaplatili jsme 250 Kč.

      Vymazat
    3. No, na další kontrolu jdeme až za 14 dní, takže když mu tento týden nebude téct krev (což mi naštěstí nepřijde, že by mu tekla), tak to bude nejspíš v pohodě. Včera mi řekli, že mu v těch testech nic nenašli, tak snad bude v pohodě.
      Jo, to znám, to když jsem s tím svým byla poprvé na ultrazvuku, tak mi veterinář vůbec nic neřekl... Tak neudělal aspoň krevní testy nebo tak něco? A 250 ještě jde, já tam nechávám 1000 za každou návštěvu...

      Vymazat
  3. Moc držím Tvému chlupatému kamarádovi palce! My máme dva kocourky, patnáctileté, a taky si poslední roky "užíváme". Snad u vás vše dobře dopadne! Drž se.
    K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Ano, bohužel to znám. Ještě jednou děkuji, vypadá to, že snad bude ok.

      Vymazat
  4. Naprosto chápu, Elis! Vůbec se nemáš za co omlouvám, každý má právo občas vypnout a v takovéhle chvíli obzvlášť. Budu tvému pejskovi držet palce, snad to dopadne dobře :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji, to vaše držení palců nejspíš pomohlo, jelikož jsem dneska obdržela od veterináře dobré zprávy :).

      Vymazat
  5. Tak tomu naprosto rozumím :) Líná jsem taky a chuť na čtení občas prostě není. Nejlepší je to nelámat přes koleno a pustit se do čtení, až na něj budeš mít chuť :) A tvému pejskovi moc držím palce :) Ať je brzy v pořádku a dělá ti jen radost :) Sice máme jen králíka, ale chápu tvoje obavy. Při představě že by ta naše chlupatá opička byla nemocná...Vážně, moc mu držím palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta lenost je děsná :D Děkuji, přesně, když zvíře onemocní, tak je to na nic... Děkujeme :)

      Vymazat
  6. Chudáčik, tak snáď sa mu polepší. A samozrejme chápem, že jedno s druhým všetko dokopy na teba vplýva a ty nemáš chuť na blog, je to úplne pochopiteľné. Z aktivity si nič nerob, k blogu sa vrátiš keď budeš chcieť, nemá zmysel robiť niečo nasilu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad ano... uvidíme za 14 dní na kontrole, ale podle výsledků testů by to mělo být v pohodě :). No, už se mi ta chuť začíná vracet :)

      Vymazat
  7. Určitě moc držím palce, aby pejskovi bylo lépe. A určitě se tím netrap, že nemáš chuť na blogování ani čtení, vždyť to není všechno na světě, teď je důležitý pejsek a aby se hlavně uzdravil a bylo mu lépe :) Budu vám držet palečky ať to zvládneš psychicky i ty :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuji :) Ano, já vím, jenom jsem vás chtěla uvést do obrazu, kdyby náhodou někoho zajímalo, proč jsem z větší části neaktivní :). Snad už to bude všechno ok.

      Vymazat
  8. Vůbec se nemáš za co omlouvat, nejsi robot a navíc blog je jen koníček! :) Držím tvému chlupáči palce a věřím, že to dobře dopadne!

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já vím, ale přesto mi blog na jednu stranu chyběl, ale na druhou se mi fakt nechtělo nic dělat... Děkuji :)

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)