středa 6. dubna 2016

Dokopej se ke čtení - čtvrtý článek

Tento projekt byl teď nějaký čas u ledu, ale rozhodla jsem se k němu vrátit. Pro ty, co už zapomněli o co se jedná, připomenu, že jde o takové TBR, kde by se mělo jednat převážně o knihy z vaší soukromé knihovny a zredukovat tak počty těch nepřečtených.



Já se tentokrát rozhodla netroškařit a vyberu si knih více, jelikož už mám za sebou úspěšně přelouskané, u třetí jsem skoro v půlce a čtvrtou mám rozečtenou, jsem tedy optimisticky naladěná a na tento měsíc si připravila těch knih hromadu.

Vesaliovo tajemstvíJako první se chystám dočíst první knihu ze série Bohové Olympu, která mě docela chytla a abych pravdu řekla, připadá mi lepší, než samotný Percy.
Další rozečtenou knihou na mém seznamu je Vesaliovo tajemství. To mi zatím nejde tak rychle, jak bych chtěla, jelikož začátek byl dost pomalý a zmatený, ale teď to vypadá, že se tam konečně začalo něco dít.
Dále se chystám na Volání divočiny - Stopami minulých životů. Na tuhle knihu jsem docela dost zvědavá. Autora J. Londona jsem zatím dost míjela, tak moc nevím, co mám čekat, ale snad to bude dobrá kniha.
Čtvrtou knihou, kterou bych chtěla tento měsíc přelouskat je novinka od CooBoo, která mi má každým dnem dorazit. A není jí nic jiného, než Lock & Mori. Sherlocka zbožňuji, proto jsem si tuhle knihu nesměla nechat ujít a jsem zvědavá, jaká bude.
Dále na seznamu je jeden přírůstek od Baronetu. Hodně vychvalovaná kniha Pád a přirovnávaná k Marťanovi, který se mi dost líbil. Takže abych pravdu řekla, na tuhle knihu se hodně těším.
A ještě nekončíme, další v pořadí je totiž novinka od Joty, které se vyloženě nemůžu dočkat! Jak (ne)být divný na netu. Felicia Day je jedna z mých nejoblíbenějších hereček, proto jsem se dvakrát nerozmýšlela, jestli si přečíst tuhle knihu. Zatím mám za sebou jenom úvod, který jsem si přečetla v ukázce na internetu a už teď vím, že je na co se těšit, protože i ten byl napsaný hodně vtipně.
A už se blížíme do finále. Tentokrát se už nebude jednat o knihy z mé knihovny, ale o ty z té veřejné, jelikož bych s nimi už vážně měla pohnout.
Jako první to je kniha, kterou jsem z knihovny dotáhla zrovna včera, takže si ji nejspíš ještě pamatujete z Rabování. Jedná se o Bez šance. Na knihu jsem už slyšela hodně chvály, takže není divu, že jsem dost zvědavá na to, jaká nakonec bude.
Druhou knihou, kterou bych už konečně měla přelouskat jsou Mladí vyvolení, které už doma mám nějaký ten pátek a pořád se k nim nedostala, takže už to musím napravit. Abych pravdu řekla, na ně jsem také docela zvědavá, jen se mi do nich nějak nechce pouštět, ale díky tomuhle projektu to snad konečně napravím.

No, nabrala jsem si toho hodně... tak držte palce, abych to stihla.

Tak to jsou moje plány. Jaké jsou ty vaše?

6 komentářů:

  1. Pád a Bez šance bych časem chtěla přečíst taky. Tak snad se k nim dostanu brzo :)

    trojtecka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Přeji příjemné čtení a doufám, že se plány naplní :) těším se na recenze a dojmy z knih, zvláště na Pád, Bez šance a Volání divočiny :) Krásný večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D taky doufám :D Pokusím se tyhle knihy přelouskat co nejdříve :D

      Vymazat
  3. Posledné dve patria pokiaľ viem k novinkám a obe by som si rada prečítala, vyzerajú dobre a pútavo :-) Ťažko však povedať či sa k nim niekedy dostanem :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oni tak nějak všechny (kromě Bohů z Olympu) patří mezi novinky :D Určitě aspoň k některým ano :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)