pátek 1. července 2016

Prázdninový read-a-thon

Protože jsem hlava děravá a včera zapomněla přidat svoje plány na tento read-a-thon, musím to napravit dnes. Dobře, dobře, přiznávám se, vzpomněla jsem si na to včera v deset večer, ale určitě chápete, že to už mi moje lenost vážně nedovolila nic dělat :).


Tak, pár základních informací na začátek. Jedná se o týdenní read-a-thon, který začal dnes tj. 1.7. a končí ve čtvrtek 7.7.
Pořádá ho Ada z blogu Moje malá knihovna, určitě se přidejte :).

Ale teď už k plánům. Přestože se obávám, že nebudu mít zrovna čas na čtení, mám jako obvykle velké oči a naložila si toho strašně moc, tak držte palce, ať neodejdu s ostudou :).

Tak nejprve ke knihám, které mám rozečtené a které bych ráda dočetla:

Obsidian (Lux, #1)Jíst, meditovat, milovat - 10. výročíPrvní knihou, kterou bych ráda dolouskala je Jíst, meditovat, milovat, kde mi zbývá přesně 180 stránek. Doufám, že to zvládnu za dnešek, abych se mohla pustit do dalších knih ze svého seznamu.
Druhou rozečtenou knihou je Obsidian v angličtině. Čtu ho už snad věčnost! Ne, že by mě kniha nebavila, to naopak, jedná se totiž o moji srdcovku. A to, že se s tím čtením tak táhnu nepůsobí ani to, že bych tomu nerozuměla (což mě mile překvapilo, že rozumím :D), ale prostě neustále dávám přednost knihám v čj, takže teď to chci napravit. K přečtení mi zbývá 174 stránek.

Ross Poldark - Návrat domůGirl Online - Na turnéDále v pořadí jsou knihy, které bych ráda přečetla:
Jakmile dočtu Jíst, meditovat, milovat, chystám se vrhnout na Girl Online: Na turné. Této knihy se na 50% obávám a zbytek tvoří zvědavost. Přeci jenom z jedničky jsem zrovna radostí neskákala, ale dvojka má být lepší, tak snad to bude pravda a já to nebudu louskat moc dlouho. Čeká mě 368 stránek.
Pak bych ráda přečetla celého Poldarka. A jelikož se jedná o hodně vychvalovanou knihu, myslím si, že mi nebude trvat moc dlouho. Sice je pěkně tlusťoučká, ale věřím, že se mi bude líbit. Tady mě čeká 464 stránek.
Prozření Mary DyerovéCo všechno mě naučila kniha Jíst, meditovat, milovatDo této kategorie knih, které chci přečíst, se řadí i Co všechno mě naučila kniha Jíst, meditovat, milovat. Jsem na ní poměrně zvědavá, tak uvidíme, co na ní řeknu. Má 224 stránek.
A abych netroškařila, zařadila jsem si sem ještě jednu knížku, a to Prozření Mary Dyerové. Na tuhle knihu jsem hodně zvědavá a slyšela jsem na ní poměrně dost chvály, tak snad nebudu mít příliš velká očekávání. Tady mě čeká 368 stránek.

Poslední kategorií je to, co bych ráda rozečetla: 
A tady nastává menší problém, protože netuším, co vybrat. Výběr jsem zúžila na následující knihy: After: tajemství, Dračí let nebo Dědičku ohně. Pomozte mi vybrat, prosím. :)

Opět si dávám za cíl minimálně 150 stránek denně a aspoň 4 přečtené knihy. Snad se mi to podaří :).
Tak to byly mé plány, takže teď nerušit, jdu číst :).








9 komentářů:

  1. Dědičku ohně!!! Je naprosto boží! :D
    Jinak ti budu držet palce, koukám, že počet knih máme stejný, každopádně ty máš aspoň šanci to stihnout, u mě to nehrozí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já nevím, mně se do ní moc pouštět nechce :D ale když ji vyberete, tak se do ní pustím :D
      Neboj, je to přesně jak jsem říkala, skoro vůbec nečtu...

      Vymazat
  2. Docela mě láká se zapojit, už dlouho jsem žádný read-a-thon nepraktikovala :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já se těchhle maratonů většinou neúčastním - nejspíš proto, že bych je stejně nesplnila včas. Ale tobě držím palce :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jinak co se týče toho typu - určitě Dědičku ohně, já jí zrovna čtu a jsem (jak jinak u Sarah) úplně nadšená :)

      Vymazat
    2. Jo, to znám :D Já většinou pak čas taky nemám, ale hrozně ráda se jich účastním :D
      Díky :D
      Dobře, tak to vypadá na Dědičku :D ke které se pravděpodobně nedostanu, když budu pokračovat tímhle tempem :D

      Vymazat
  4. Držím palce a prajem čo najviac času na čítanie, aby sa ti tvoje plány naplnili tak ako to len pôjde :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)