středa 31. srpna 2016

Projekt - Září s CooBoo

Výsledek obrázku pro cooboo logo
Jelikož se mi předchozí projekt Srpen s Hostem líbil, rozhodla jsem se pokračovat svým dalším, velmi oblíbeným nakladatelstvím, kterým není nikdo jiný, než samotné CooBoo.
Projekt má stejná pravidla (jedinou změnou je, že tentokrát mi v pořádání pomáhá Ailin), jako ten předchozí, takže nic složitého. Hlavním úkolem je, udělat si co nejvíce času na knihy z tohoto nakladatelství. Samozřejmě, že během měsíce můžete číst knihy i z jiných nakladatelství, ale cílem je zvládnout alespoň jednu z CooBoo a napsat něco o ní na facebook a přidat označení #zariscooboo, aby byly příspěvky lehce dohledatelné.
A na závěr budu opět moc ráda, když se přidáte, protože podle mého názoru si i tohle nakladatelství zaslouží hromadu čtenářů!

Ale teď už k mým plánům, které vůbec nebylo lehké sestavit, jelikož CooBoo vydává spoustu skvělých knih. Opět bych ráda přečetla resty ze své knihovny, ale samozřejmě plánuji zabrousit i do knih vypůjčených. Takže mé plány na září jsou následující:

Proč jsme se rozešliSerafina a černý plášťJeště jsem se tak úplně nerozhodla, zda začnu knihou Serafína a černý plášť, kterou jsem měla v hledáčku už opravdu dlouho nebo knihou Proč jsme se rozešli, kterou jsem už stihla rozečíst.
Jak jistě vidíte, rozhodování nemám vůbec lehké.

A jelikož jsem hodně velká ostuda a v době vydání série Jsem roztříštěná jsem si koupila všechny díly a nějak jsem se ještě nedostala k jejich přečtení, ráda bych zvládla během tohoto projektu alespoň první díl, tak snad se mi poštěstí tohle předsevzetí splnit.

Aspoň trochu normálníJsem roztříštěnáDalší kniha na mém seznamu je dárek od Ailin, které tímto ještě jednou mockrát děkuji. Jedná se o knihu Aspoň trochu normální, která vypadá opravdu zajímavě a já jsem zvědavá, co se z ní nakonec vyklube.

Můj další plán je Dědička ohně, kterou mám doma také už od doby jejího vydání. Slyšela jsem na ní docela dost chvály, takže doufám, že z ní nebudu zklamaná.

Překroč svůj stínDědička ohněPak mám v plánu přesunout se ke zbytku knihám z knihovny, kterými jsou Překroč svůj stín, který si také už dlouho chci přečíst. Docela mě překvapilo, o jak velkou bichličku se jedná, ale já zastávám názor, čím tlustší, tím lepší (v případě, že mě kniha baví), tak snad se mi bude líbit.

Po další knize jsem sáhla vlastně jenom kvůli tomu, že jsem na ní v knihovně narazila (původně v plánu nebyla), ale Ada ji jednou docela vychvalovala, tak jsem si řekla, že ji vyzkouším také. Jedná se o Amy a Roger: Na cestě. I na tuhle knihu jsem dost zvědavá.
Amy a Roger: Na cestě
Dash & Lily - Kniha přáníA poslední knihou z knihovny, kterou chci v září přečíst, je Dash & Lily - Kniha přání. Tuhle knihu mám ve svém hledáčku snad už věčnost. Vždycky jsem si ji chtěla přečíst na Vánoce a nikdy mi to nevyšlo, tak se to pokusím tentokrát napravit, i když to není ten čas, kdy jsem ji chtěla číst. Ale abych byla upřímná, na tuhle knihu se neskutečně těším.

Šťastně až navěkyPak bych se ráda podívala na zoubek i několika novinkám. Tou první jsou povídky k Selekci, a to Šťastně až navěky. Celkově mám Selekci ráda, takže tahle kniha v mém výběru nesmí chybět.
Pomsta & rozbřeskDále to je Pomsta & Rozbřesk, na kterou si brousím zuby od doby, co jsem se dozvěděla o jejím vydání. Po re-tellingu Krásky a zvířete - Dvůr trnů a růží, jsem docela dost natěšená, tak snad kniha bude stát za to, protože by se mělo jednat o re-telling Tisíce a jedné noci.
Další kniha, kterou bych ráda stihla jsou Stránky světa. Anotace zní dost zajímavě, takže téhle knize pravděpodobně neodolám.
A poslední kniha, kterou mám v plánu z novinek, je Křišťálový meč. Abych pravdu řekla, od Rudé královny jsem čekala mnohem víc, ale i přesto mám v plánu pustit se do dalšího dílu, tak snad ten u mě dopadne lépe.
Křišťálový mečStránky světa
Takže jak sami vidíte, z knih se nevybíralo lehce a já tak skončila na 12 knihách. I když bych do září moc ráda zakomponovala i re-reading Drahokamů, ale nejsem si jistá, že bych zvládla za měsíc 15 knih. No, necháme se překvapit.

Tak co, jdete do toho se mnou? 



13 komentářů:

  1. No wow! :D Chceš mi říct, že opravdu tohle všechno přečteš za jeden měsíc, když do toho budeš mít i recenzáky? :D No, budu ti držet palce! :D
    A sice jsem to neměla v plánu, ale možná bych se mohla zapojit :) Nějaké resty v knihovně přeci jenom mám. Akorát jsem si tedy teď plánovala spoustu jiných knih, tak uvidím, jak to půjde.
    A jak ti vůbec dopadl srpen s Hostem? Bude nějaké shrnutí? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jinak doufám, že se ti bude Amy a Roger líbit a nebudeš mě pak to doporučení proklínat :D Ale já byla fakt spokojená.
      A doufám, že tentokrát už se k té Dědičce ohně opravdu dostaneš! :D

      Vymazat
    2. No, rozhodně se to pokusím nějak stihnout, ale nic neslibuji :D Právě jsem kvůli tomu chtěla recenzáky omezit, tak uvidíme, jak to nakonec dopadne :D Děkuji, tak to ti budu držet palce také :D
      Pokusím se nějaké shrnutí sepsat, jen vůbec nevím, kdy se k tomu dostanu... nějak nestíhám psát články a publikovat.
      No, sáhla jsem po knize jenom kvůli tobě, tak snad budu spokojená také :D A Dědičku mám v plánu :D

      Vymazat
  2. Perfektní výběr! :) Dneska jsem byla v knihovně a zrovna ty knihy, které jsem potřebovala nebyly k dispozici, protože předělávají jedno patro knihovny :D

    Ale tak od CooBoo mám doma hromadu knih, tak něco najdu na přečtení :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D ale byl to těžký výběr :D Tak třeba při příští návštěvě :D Tak se pak s tou hromadou pochlub :D

      Vymazat
  3. Skvělý nápad! Moc ráda bych se zapojila a aspoň tu jednu knížku přečetla :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak jsem se také rozhodla zapojit. Moc se mi ten nápad líbí a CooBoo je moje oblíbené nakladatelství :) Na konci to možná shrnu na blogu
    N.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem moc ráda :D Přesně tak, CooBoo je i mé oblíbené nakladatelství :D tak pak hoď odkaz, ať se můžu také mrknout :D

      Vymazat
  5. CooBoo je úžasné nakladatelství!
    Páni, to jsou ale plány! :) Samé skvělé knihy! :) Opravdu ti přeji abys vše stihla :)
    Já se k Tobě ráda přidám také :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlasím :D No jo, trošku jsem se neudržela, jsem zvědavá, jak to budu stíhat :D To jsem moc ráda :)

      Vymazat
  6. Cooboo nemá vůbec špatné knihy. S tímto nakladatelstvím to mám docela zvláštní. Buď se mi kniha opravdu líbí (jako je to v případě série Skleněný trůn) nebo je to tak, že se mi kniha prostě nelíbila (Dcera). Prostě buď a nebo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím nemůžu nic než souhlasit :D Pravda, taky to tak u některých jejich knih mám, buď jsem nadšená nebo zklamaná :D Já zase byla zklamaná ze Skleněného trůnu... no, vlastně i trošku z Dcery :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)