sobota 22. října 2016

Dewey's 24 Hour Read-a-thon

zdroj
Před malou chvilkou (přesně ve 14h) odstartoval mezinárodní read-a-thon. A já prvních drahocenných minut strávím nad informačním článkem, ale pak se konečně pořádně pustím do čtení, se kterým mám v poslední době docela problém.


Jelikož teď trávím většinu dní v práci, nějak vůbec nestíhám číst, takže se to pokusím právě tímto read-a-thonem napravit.

Výsledek obrázku pro vážka v jantaruVýsledek obrázku pro Všemi dary obdarovanáCo se chystám číst? 
Mám rozečtenou Vážku v jantaru, ve které bych chtěla zvládnout co nejvíce stránek. Je mi jasné, že knihu dnes nedočtu, ale alespoň do půlky bych se dostat chtěla.
Druhou knihou, kterou mám už nějakou tu chvíli rozečtenou, je Všemi dary obdarovaná, kde mi zbývá cca 200 stránek do konce. Tuhle knihu čtu většinou po večerech, tak uvidíme, jak to dopadne dneska.

16 komentářů:

  1. Jsem ráda, že v tom nejsem jako jediná česká knihomolka sama :D Držím palce ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc se těším na obě recenze a budu držet palce, ať toho zvládneš co nejvíc. Všemi dary obdarovanou jsem právě dostala na recenzi, takže se do ní v nejbližších dnech taky pustím :) Jak se zatím líbí?
    Měj se krásně

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, moc jsem toho nezvládla :D No, Všemi dary obdarovaná je... zajímavá :D Je to takové nezvyklé, čekala jsem spoustu akce, ale spíš mi přijde, že je to orientované na ten svět.
      Taky se měj krásně :)

      Vymazat
  3. Já se bohužel nezúčastním, zrovna tento víkend mám pracovní :) Ale ty read-thony celkově se mi nikdy nehodí :D Vždycky jsou v blbý dny :D. Ale doufám, že Ty přečteš všechno, co chceš :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jednou ti to určitě vyjde :) No, moc se mi to nepovedlo, ale snad dnes to napravím :D

      Vymazat
  4. Taky se účastním, tak držím moc palce, ať Ti jde čtení pěkně od ruky! :)) Já jsem si to rozložila do celého víkendu, povinnosti mi nedovolují v určitou sednout a číst. Nejvíc toho snad dohoním v noci, až všichni zapadnou a bude klid :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem měla udělat taky :D Pak bych toho určitě zvládla víc :D

      Vymazat
  5. Taky se účastním. Už mám jednu knížku dočtenou tak vstřebávám zážitek. :D

    OdpovědětVymazat
  6. Škoda, že o tom slyším až teď, byla bych se zapojila! No co, snad to příště vyjde! :D

    http://boook-planet.webnode.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. No, mne by sa zasa ako obvykle zapojiť nepodarilo, každopádne raz to budem musieť konečne vyskúšať takýto read-a-thon :D Samozrejme ti držím palce, aby si prečítala čo najviac :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo :D Já pak v tom jsem sama a to není ono :D
      Děkuji :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)