neděle 2. října 2016

Září s CooBoo - vyhodnocení

Výsledek obrázku pro cooboo logo
Září je za námi a s tím musí jít i ruku v ruce vyhodnocení projektu Září s CooBoo. Jsem ráda, že se vás tolik rozhodlo zapojit a číst knihy tohoto skvělého nakladatelství.
Já osobně jsem si dala za cíl spoustu knížek a ne všechny jsem splnila, ale přesto jsem se svým výsledkem spokojená.

Šťastně až navěkyZ mého pozorování vyšlo najevo, že hodně lidí četlo Šťastně až navěky a já byla mezi nimi. Bohužel jsem ještě nestihla sepsat recenzi, ale snad to brzy napravím.
Ale Ada už to stihla, proto její recenzi si můžete přečíst zde.
A pokud vám Selekce nestačí, Nessa z blogu Knižní putování se pustila do ostatních dílů.

Křišťálový mečAda se také pustila do čtení Drakie a jejího pokračování Drakie: Útěk. Tím ale autorka blogu Moje malá knihovna nekončila a pustila se i do Křišťálového meče, který já momentálně louskám. Jsem teprve na úplném začátku, takže moc nemůžu říct, jaké to je.

Proč jsme se rozešliAle teď k tomu, co všechno jsem přečetla já. Celý projekt jsem začala knihou Proč jsme se rozešli, která pro mě byla obrovským zklamáním a také je jedinou knihou, kterou jsem stihla zrecenzovat (ostatní recenze snad budu brzy dohánět).

Chuť jsem si spravila na již zmíněné knize Šťastně až navěky. Selekci mám hodně ráda, proto jsem nepohrdla ani tímto bonusem.

Překroč svůj stínPotom jsem se pustila do čtení Překroč svůj stín, které jsem měla v plánu už hodně dlouho a byla jsem moc mile překvapená, když jsem zjistila, že se mi tento příběh vlastně hodně líbí.

Rudá jako rubín (Drahokamy, #1)Následně jsem se pustila do své srdcovky, kterou je Rudá jako rubín. Na téhle knize jsem se sice trošku zdržela, ale přesto jsem si ji dokonale vychutnala - prostě na ní nedám dopustit.

Moje kroky pak vedly ke knize Aspoň trochu normální, kterou jsem dostala k narozeninám od Ailin. Bohužel jsem si tento příběh nevychutnala tak moc, jak jsem si myslela, že si ho vychutnám.
Aspoň trochu normálníNebylo to sice úplně špatné čtení, ale znám i lepší knihy.

Serafina a černý plášť (Serafina, #1)Další kniha, kterou jsem přelouskala byla Serafína a černý plášť, kterou jsem měla v plánu už hodně dlouho, ale nikdy jsem neměla moc času se k ní dostat. A bohužel musím prohlásit, že z této knihy bylo také zklamání.
Opět to nebyla úplně nejhorší kniha, jenom mi nesedl styl, jakým byla napsaná.


Pomsta & rozbřesk (Pomsta & Rozbřesk, #1)A poslední kniha, kterou jsem přelouskala, byla Pomsta & Rozbřesk, u které se ukázalo, že prostě miluji re-tellingy a budoucí recenze bude opravdu hodně kladná. No, prostě si to musíte přečíst!




Teď, když už jsem na konci článku, tak je tu to, na co se všichni určitě hodně těšíte, a to - vyhlášení soutěže!
Takže... chvilka napětí... a vítězem se stává...

Ygritte

Gratulujeme a brzy pošleme výherní email.

Tak, to bylo Září s CooBoo a řekla bych, že bylo vydařené. Doufám, že jste se bavili stejně jako já a potkáme se u dalších projektů.

12 komentářů:

  1. To jsem byla jediná, kdo psal recenze? :D
    Jinak mě moc mrzí, že ti nesedlo Aspoň trochu normální, mě kniha ale stále hodně láká, tak jsem zvědavá, jestli se k ní někdy dostanu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Spíš jediná, kdo stihl napsat aspoň jednu recenzi :D. Já ještě recenzi na Šťastně až navěky nestihla napsat :D

      Vymazat
    2. Ado, v podstatě ano :D Já se k tomu vůbec nějak nedostala :D
      Ailin, to jsme na tom obě stejně :D

      Vymazat
  2. Super projekt, bohužel jsem na něj narazila až pozdě :/ Každopádně tvůj počet je parádní :) Měj se hezky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak teď je Říjen s Baronetem, pokud máš zájem :) Děkuji :D

      Vymazat
  3. Závidím, že jsi toho stihla tolik. ;-) Já se taky chtěla zúčastnit projektu, ale bohužel jsem přečetla jen skvělý Dvůr trnů a růží a rozečetla jsem Křišťálový meč.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Ale i to je super výsledek :D A Křišťálový meč mám také zrovna rozečtený :)

      Vymazat
  4. Prečítala si toho dosť, to je super :-) Krištáľový meč si chcem tiež prečítať, i keď ťažko povedať kedy :D Serafínu som čítala a v podstate súhlasím, ona je zrejme skôr pre mladších čitateľov, aspoň ja som z nej mala taký dojem - čítala sa mi príjemne, ale bola taká jednoduchšia :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji ) Křišťálový meč ještě stále louskám, ale chtělo by to, abych s ním už pořádně pohla :D Serafína mě zrovna dvakrát neoslovila a mám stejný názor jako ty :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)