pondělí 1. ledna 2018

Knižní výzva na rok 2018

A je to tu zase. Knižní výzva pořádaná Ells, na kterou jsem se strašně těšila. Uff, už vážně rok 2018? To to hrozně uteklo. Nevím jak vám, ale mně připadalo, že rok 2017 vůbec netrval rok, ale maximálně pár měsíců, protože než jsem se nadála, už je zase leden.







Abych shrnula svůj loňský knižní/blogerský rok, tak musím konstatovat, že jsem to dost flákala. Málo přečtených knih, málo napsaných článků a každoměsíční předsevzetí, že tentokrát se to už určitě změní... no a ono nic.
Takže do roku 2018 vkládám velké naděje. Přeci jenom, nový rok = nová předsevzetí (která mi nikdy moc dlouho nevydržela). Tentokrát se to snad podaří a já se do čtení a psaní pustím s novou vervou a doženu to, co jsem tento rok nestihla.
Konečný verdikt proto zní, že se v roce 2018 pokusím přečíst 80 knih. Tak držte palce :).

Jinak mi dovolte popřát vám hodně štěstí, zdravý a přečtených skvělých knih do roku 2018!



A jakou výzvu si dáváte vy? 

8 komentářů:

  1. I tobě přeji do Nového roku jen to nejlpší a spousty skvělých knih. :) Naprosto s tebou sounlasím...tenhle rok vážně utekl neskutečně rychle.

    OdpovědětVymazat
  2. Já zůstanu u své padesátky a tobě budu držet palce.
    Všechno nejlepší do nového roku! :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
  3. Držím palce s čítaním a tiež s výberom dobrých kníh :D Aj ja sa zapájam do výzvy, zvolila som si o desať kníh menej ako ty, tak snáď obe splníme svoje ciele :D

    OdpovědětVymazat
  4. Tak to je pěkná výzva :) Držím palce s jejím plněním a přeju hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)