úterý 4. září 2018

Měsíční chvástačka - leden až srpen 2018

V poslední době jsem chvástačky poněkud zanedbávala, proto tu mám přehled knížek, které mi letos přibyly do knihovny. 









V pasti času

Jako první tu mám knížku V pasti času, ke které jsem se bohužel zatím nedostala, ale už brzy se na ní chystám, dokonce bych ji ráda stihla přečíst už tenhle měsíc.

Neuvěříte, co se stalo potom

Druhou knihou je pokračování série Class, které jsem už stihla přečíst a v dohledné době chystám recenzi, tak snad se k tomu dostanu co nejdříve.

Odveta

Dalším novým přírůstkem do knihovny se stala kniha Odveta, na kterou jsem již stihla napsat recenzi. Takže pokud vás zajímá, co jsem o ní řekla, klikněte na odkaz :).

Pán stínů

Další přírůstek je Pán stínů. Do téhle knihy jsem se bohužel zatím ještě nepustila a to z toho důvodu, že jsem si ještě nepřečetla první díl. Takže i když se na knihu neskutečně těším, teď nedokážu přesně říct, kdy se k ní dostanu.

Čtenářka

Další kniha je ozdobou knihovny. Čtenářka byla celkem zajímavým příběhem, který sice měl své mouchy, ale stál za přečtení. Recenze bude již brzy :).

Dvůr křídel a zmaru

Další díl série, která je důležitou součástí mé knihovny. Dvůr trnů a růží jsem si zamilovala od prvního dílu, proto není divu, že hned jak vyšlo pokračování a dostalo se mi do rukou, ihned jsem ho přelouskala.

Timeless: Zachránci nového času

Pak přišla na řadu kniha plná dokonalých obrázků, už kvůli kterým byste si měli Timeless přečíst.

Ten, kdo stojí v koutě

Následovala kniha Ten, kdo stojí v koutě, na kterou jsem upřímně hodně zvědavá a snažím se na ní najít čas. Je to jedna z těch, které bych také chtěla zvládnout tento měsíc, tak snad se poštěstí.

Kamenný dům

Kamenný dům, třetí díl série Class. Po druhém díle se mi tato série začala docela líbit, tak jsem zvědavá, jak u mě obstojí pokračování.

Dej mi své jméno

Uff, další přírůstek - Dej mi své jméno - mi dalo docela práci přečíst. Abych pravdu řekla, vůbec to nebyl můj šálek čaje a jsem si dost jistá, že tuhle knihu už znovu nevezmu do ruky. Více v brzké recenzi.

Fandom

Následně jsem si koupila knihu Fandom, kde mě zaujal její námět. Pak mě trošku vyděsily recenze a hodnocení, které jsem na tento příběh zahlédla, takže jsem ještě tak úplně nesebrala odvahu tuhle knihu otevřít, ale snad se k ní brzy dostanu.

Úkol přežít

Následuje Úkol přežít, který jsem shodou okolností včera dočetla. Nejedná se o úplně špatné čtení. Příběh je svým způsobem originální, ale může vás zklamat jeden fakt, který se objevuje ve spoustě knih - a to hlavní hrdina, kterému vše neuvěřitelně vychází. Více snad brzy v recenzi.

Robinson Crusoe (převyprávění)

K Úkolu přežít jsem koupila i Robinsona Crusoe, na tomto příběhu jsem vyrůstala a nedám na něj dopustit. Bohužel původní vydání, které jsem četla ve svém dětství, se začalo poměrně dosti rozpadat (celá rodina jsme ho četli dokola :D), takže byl čas koupit novou knihu...

Je tohle láska?

Následně mi přišlo Je tohle láska? První díl byl absolutně skvělý, takže jsem se nemohla dočkat pokračování. Abych pravdu řekla, čekala jsem od něj trošičku víc, ale přesto stálo za přečtení. Recenzi také chystám již brzy.

Třetí stříbrná kniha snů

Pak jsem si udělala rychlou návštěvu Levných knih a hle co za poklad jsem našla. Třetí stříbrnou knihu snů. Tuhle autorku zbožňuji, takže jsem po knize okamžitě sáhla. Tak jsem zvědavá, co na ní řeknu, až se do ní pustím.

Kdo pustil ty bohy?!

A poslední kniha, která nově zdobí moji knihovnu je Kdo pustil ty bohy? Také jsem na ní narazila v Levných knihách a jelikož jsem slyšela, že by měla dost připomínat díla R. Riordana, rozhodla jsem se vzít ji domů a zjistit, zda je to pravda. Bohužel jsem se ke knize také zatím ještě nedostala, ale snad to brzy napravím.

A co jste ukořistili vy? 

Žádné komentáře:

Okomentovat

Za každý váš komentář děkujeme :)