pondělí 31. srpna 2015

Poslední prázdninový read-a-thon - výsledek

zdroj
Poslední prázdninový read-a-thon je za námi a je načase podívat se, jak jsem si vedla a zda jsem splnila vše, co jsem si dala za úkol.









Jak víte, chtěla jsem přečíst pět knížek, a kdyby zbyl čas, chtěla jsem se pustit do bonusu Železná zkouška.


Vílí kruhyPondělí:  V pondělí hned z rána jsem se pustila do rozečtené knihy Vílí kruhy, kde mi zbývalo 203 stránek. Bohužel jsem nemohla číst celý den, takže se mi ji podařilo dočíst až večer, ale přesto jsem spokojená, protože jsem splnila svoji podmínku, dočíst jednu knihu denně. 

Úterý: Úterý se neslo ve znamení Praštěného, kterého jsem teprve začínala. Ale bohužel nakonec ze čtecího dne zbyl jen čtecí večer, protože na mě náhle padla plná tíha toho, že se v neděli stěhuji, tak by bylo dobré, abych si oblítala všechny nákupy oblečení a scházejících věcí. Takže nakonec jsem zvládla pouhých 120 stránek

Středa: Ani středa nebyla o nic lepší, protože jsem pro změnu musela letět do školy a do té cestovky, abych si nechala praxi potvrdit, takže přes polovinu dne jsem zaplácla tím. Takže jsem přečetla pouze 75 stránek
Praštěný
Čtvrtek: Konečně jsem dočetla zbývajících 109 stránek Praštěného a mohla jsem se vrhnout na Kostičas, ze kterého se mi podařilo přečíst 120 stránek.  
Kostičas

Pátek: Opět jsem pokračovala ve čtení Kostičasu, ale pokročila jsem o pouhých 137 stránek. Bohužel nemůžu číst tolik, jak bych si přála a obávám se, že to v příštích dnech nebude o nic lepší. 

Sobota: Ach jo, zase se mi nedařilo číst, protože jsem stihla asi pouhých 57 stránek. 

Neděle: No a neděle byla katastrofální. Ráno jsem totiž musela na cvičák, což se nám protáhlo až do 13h, a jelikož všechno nechávám na poslední chvíli, byl čas začít balit, když jsem kolem 16h měla zabalené všechny svoje švestky, začal přesun do nového bydliště. Tudíž asi chápete, že na čtení čas vůbec nebyl, ale přesto jsem večer dočetla Kostičas na stranu 338, ale už se mi vážně něchce dopočítávat, kolik to je stránek.

Tenhle read-a-thon se mi vůbec nepovedl, no... snad to s mým čtením nakonec dopadne lépe. 

6 komentářů:

  1. Neboj se,aji tak si toho přečetla poměrně dost :)
    Přeji krásné dočítání Kostičasu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, mně toho přijde docela málo... Každopádně jsem si to čtení představovala jinak :D.
      Děkuji :D

      Vymazat
  2. Podľa mňa si si s tým poradila veľmi slušne, počty prečítaných strán a pekne nazbierali a keď vezmeme do úvahy aj ostatné aktvity, dopadla si veľmi dobre :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale chtěla jsem toho přečíst mnohem víc... škoda že nebylo tolik času, kolik jsem chtěla :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)