neděle 23. srpna 2015

Poslední prázdninový read-a-thon

zdroj
Jelikož se blíží konec prázdnin a od září mi zase začíná praxe, tak mě napadlo, proč neuspořádat poslední prázdninový read-a-thon? Budu ráda, když do toho půjdete se mnou, abych měla s kým porovnat výsledky.










Také bych ráda do nového měsíce vešla s čistým štítem, takže bych chtěla dočíst všechny resty, které mi zbývají, což znamená několik recenzních výtisků a knih z knihovny. A které to jsou, to vám hned ukážu:


Vílí kruhyVílí kruhy od T. Matouškové jsou na mém seznamu na prvním místě. Na tuhle knihu jsem hodně zvědavá, jelikož jsou na ní rozdílné názory. Takže si chci udělat vlastní obrázek, zda se mi bude líbit nebo ne. 
Tato knížka má 256 stránek, takže mi nejspíš nebude trvat moc dlouho, než ji přečtu. 

PraštěnýDruhou knihou, na kterou se chystám je třetí díl série Kroniky železného druida, a to Praštěný od K. Hearne. Pokud bude tato kniha stejně vtipná, jako ty předešlé, tak se čtení vůbec nebojím, protože tuhle sérii jsem si zamilovala už od začátku prvního dílu. 
PS: Pokud ji neznáte, rozhodně byste ji měli vyzkoušet. 
Praštěný má 304 stránek

KostičasDalší na seznamu mám Kostičas od S. Shannon. Na tuhle knihu jsem zvědavá už hodně dlouho a konečně se mi naskytla příležitost, abych se do ní pustila, takže ji bez zaváhání přidávám na seznam. Navíc v říjnu má vyjít další díl, který si nechci nechat ujít. 
Kostičas má 480 stránek

Dny krve a hvězdného třpytuZa tento týden bych ráda přečetla i Dny krve a hvězdného třpytu. Já vím, že jsem to chtěla číst už v minulém read-a-thonu, ale nakonec mi nestačil čas, tak doufám, že tentokrát se mi už přečtení podaří. 
Knížka má 344 stránek

Dveře do prázdnotyA poslední kniha, kterou mám v plánu přelouskat jsou Dveře do prázdnoty. Archiv se mi docela zalíbil, proto jsem volila i druhý díl. Tak uvidíme, co na něj řeknu. 
Dveře do prázdnoty mají 328 stránek

Železná zkouškaTohle je oficiální seznam knih, které bych ráda za tento týden stihla, ale kdyby náhodou, přidám si ještě jednu bonusovku, a to 312 stránkovou Železnou zkoušku. Přeci jenom, záloha se vždycky hodí. 

Moje představa je asi taková, že bych každý den ráda dočetla alespoň jednu knihu, ale uvidím, jak to budu stíhat. 
Také, pokud se rozhodnete zúčastnit, bych vám ráda popřála hodně přečtených stránek, pěkný konec prázdnin a hlavně kopec zábavy.

Read-a-thon se koná od pondělí (24. 8. v 0:00h) do neděle (30. 8. 23:59). Připojit se můžete během celého týdne. 

10 komentářů:

  1. Ráda bych, ale stále chodím do práce. Každopádně držím palce, abys všechno stihla :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale no ták, na tebe jsem spoléhala, že do toho se mnou půjdeš :D

      Vymazat
    2. Já vím, ale makám :D Zatím to vypadá, že bych mohla skončit už v úterý a ne na konci prázdnin, jak to bylo původně, tak pak se do čtení snad konečně vrhnu :)

      Vymazat
    3. To je škoda :D Klidně se připoj i později :D

      Vymazat
  2. Tuto akci uz porada jedna blogerka, mohly vyste se spojit:). Ja ctu ted furt. Mam furu casu;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to mi uniklo :) Díky za info. Tak to se máš, i když musím říct, že teď mám na čtení taky víc času než obvykle :D

      Vymazat
  3. Ještě o tom popřemýšlím, možná se zapojím! :))

    OdpovědětVymazat
  4. Veľa prečítaných strán prajem, vybrala si si zaujímavé knihy :D Železná skúška ma bavila a čítala sa mi dobré, Dni krvi a... bola tiež dobrá kniha, ostatné som nečítala :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)