pátek 21. srpna 2015

RC recenze: Učedník

Autor: Taran Matharu
Počet stran: 320
Série: Summoner
Díl v sérii: první
Nakladatelství: Alpress

Rok vydání ČR: 2015
Fletcher vytvořil kouli bludičkového světla a krmil ji manou, dokud nenabyla velikosti mužské hlavy. Pravidelně zvolna pulzovala a v šeru jeskynního vchodu jasně zářila. Fletcher ji vyslal proti Grindlovi, který před ní couvl. 
"Poslyš, Grindle, už jsi viděl spáleninu od many? Ty si myslíš, že oheň je zlý... ale počkej, až se ti bude maso odlupovat od kostí, až se syrová mana dotkne tvé kůže. Sylšel jsem, že ta bolest je nepředstavitelná," bájil Fletcher. Uvědomoval si ovšem, že bludička zanikne v okamžiku, kdy se dotkne jakékoli pevné hmoty a nepůsobí žádné zlé následky. To ovšem Grindle netušil. 







HODNOCENÍ

Kniha: ♥ ♥   ♥

Obálka: ♥ ♥   

6 komentářů:

  1. O knihe som počula aj som ju v kníhkupectve držala v ruke, ale nebola som si ňou úplne istá :D Možno sa k nej ešte dostanem :D
    Mrzí ma tá inšpirácia inými knihami, je super, že ich pozná, ale ako si napísala, trebalo by sa vyvarovať toho vstavovania na istotu :-)

    Inak recenzia v článku nie je, čítala som ju na webe, na ktorý si dala link :-) Neviem či je to úmyselne či nie, to ja len tak mimochodom :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se na knihu právě neskutečně těšila, takže jsem nejspíš měla přehnaná očekávání, no nakonec škoda, že to tak dopadlo. Ale pokud se k ní dostaneš, tak přeji, ať se ti líbí víc :)

      To je naschvál, ale ještě to trošku upravím, aby to nemátlo :D

      Vymazat
  2. Skvělá recenze, ale mrzí mě, že tě kniha zklamala. Moje očekávání jsou taky pořádně velká, takže budu doufat, že se mi Učedník bude líbit víc ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, mě to mrzí taky. Držím palce, aby se ti líbil víc :D

      Vymazat
  3. Skvělá recenze :) Knížka mě taky láká, vypadá to jako sázka na jistotu :) Démoni jako Pokémoni..No, zní to vážně moc zajímavě :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Já od knihy čekala strašně moc, škoda že mě trochu zklamala. Ale pokud ji budeš číst, tak přeji, ať se ti líbí mnohem víc, než mně.

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)