pátek 21. srpna 2015

Rozbalovačka (18)


Mám pocit, že poslední dobou mi toho chodí nějak hodně, ale tentokrát to jsou recenzní výtisky od Kvalitních knih.








Balíček dorazil a byl vážně skvěle zabalen, dost to trvalo, než jsem se do něj dostala :).


Potěšila mě taška s dárky uvnitř, protože mimo knihy jsem ještě dostala pastelky, propisku, záložku a dopis.


A tady už je první knížka - Praštěný ze série Kroniky železného druida.


A druhá Galgad. 

S balíčkem jsem moc a moc spokojená, a jelikož jsem až do rozbalení netušila, co v něm nakonec najdu, byla jsem i překvapená. 


8 komentářů:

  1. Blahopřeji k balíčku. Galgada mám teď jako recenzní výtisk a chtěla bych tě upozornit, že druhá kniha se nezobrazuje, takže nevím, jaká to je, i když mě to moc zajímá.

    Taky bych se chtěla zeptat, kdy jsi domlouvala spolupráci s Kvalitními knihami a jestli ti odepsali na mail s adresou a seznamem knih. Já jsem se s nimi domluvila, poslala jim ten mail a od té doby nic, tak nevím, jestli jim mám psát znovu, že jim to třeba nedošlo nebo ještě počkat. Budu moc ráda za radu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D To je divné, mně se zobrazuje normálně, jedná se o knížku Praštěný ze série Kroniky železného druida, naprosto skvělá série, pokud jsi ji ještě nečetla, tak ji moc doporučuji :D

      Ve středu jsem jim psala a oni mi hned odpověděli, že jim mám poslat seznam knížek a dneska mi balíček dorazil. Tak jim zkus napsat, občas se stává, že zapomenou žádost vyřídit (teď nemyslím konkrétně Kvalitní knihy)

      Vymazat
    2. Už ho taky vidím, asi to bylo nějak špatně zobrazen. Tak promiň. :) Vypadá to na skvělou knížku. Jinak, děkuji moc za radu. Já jim psala minulý čtvrtek a bylo mi to nějaké divné. :)

      Vymazat
    3. V pohodě :D Já byla s předchozími díly naprosto spokojená a hádám, že ani u tohohle tomu nebude jinak :D Vůbec není zač. Tak to je divný, ale vím, že se občas stane a nakladatelství/knihkupectví zapomene žádost vyřídit :D, tak si myslím, že to bude tím.

      Vymazat
  2. S Kvalitními knihami to mám tak, že mi řekli, že tento týden balíček pošlou, ale ještě mi nic nedorazilo :( Takže jsem trochu smutná, protože čekám 6 balíčků a všichni na mě kašlou..
    První knihu neznám, a Galdag mě moc neláká, ale přeji pěkné čtení a snad se ti budou knihy líbit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je vážně divné. Nebo taky může být chyba u České pošty, taky vím o případu, kdy balíček cestoval přes týden, než dorazil na požadované místo... 6 balíčků? Wow, to budeš mít co dělat :D.
      Kroniky železného druida doporučuji a na Galgada jsem byla hodně zvědavá, ale zatím jsem na začátku, tak nemůžu moc říct, jaké to je.

      Vymazat
  3. Jůůů, tak Galgada ti závidím! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já už ho přelouskala :D Ale ze začátku jsem byla dost zmatená :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)