čtvrtek 23. června 2016

RC recenze: Brennerová

23355118Autor: Wolf Haas
Počet stran: 232
Série: Simon Brenner
Díl v sérii: osmý
Nakladatelství: Host

Rok vydání ČR: 2016
Jenže to by Brenner nesměl udělat osudovou chybu a rozběhnout se za těma smradama. Jednoho z nich dostal, jelikož to byl kripl, ale to se dneska neříká. Měl na noze takový ty řemínky - při žebrání asi výhoda, při běhu naopak. Tak toho si Brenner podal, ovšem hned toho litoval. Rázem byl totiž kripl z něj. Určitě dostal pecku flaškou nebo nějakou tyčí, každopádně se mu po tý ráně totálně zatemnilo. 


Svérázný detektiv Simon Brenner se pouští do zapeklitého případu pátrání po mladé ruské modelce, kterou pravděpodobně unesli překupníci prostitutek a svým osobitým způsobem přijde pravdě na kloub. 

Brenner prožívá další slasti a strasti života. Ačkoliv mu s to s přítelkyní klape, neubrání se zvědavosti a najde si ruskou kamarádku, která na něj brzy vychrlí svůj problém, a to, že její mladší sestru unesli. Brenner se sice zdráhá, ale nakonec souhlasí, že se na případ podívá.
Jenže to ještě netuší, že se všechno tolik zamotá a on bude mít na krku víc problémů, než si vůbec umí představit. Jedním z nich je například svatba s poměrně cizí ženskou nebo gangsteři sekající ruce...

zdroj

Recenze je psaná pro Knihcentrum revue. Tímto jim mockrát děkuji za poskytnutí recenzního výtisku. Knihu můžete zakoupit v jejich e-shopu
Celou recenzi najdete ZDE

HODNOCENÍ

Kniha: 4/5

Obálka: 3,5/5

4 komentáře:

  1. Vyzerá to na fajn knihu, ale skôr taká oddychovka. Nemusí to byť zlé čítanie, ale v najbližšej dobe sa ku knihe zrejme nedostanem :-) Pekne napísaná recenzia :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Osmý díl? To musí být dlouhá série :)

    OdpovědětVymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)