úterý 27. září 2016

Předpracovní read-a-thon - výsledek



Ale jsem se svým výsledkem spokojená.Sice read-a-thon probíhal minulý týden, ale kvůli nové brigádě teď nemám moc času na blog, takže přehled toho, jak jsem si vedla ve čtení, přináším až teď.
Výsledek obrázku pro kouzelný náramek kniha
Pondělí
Jako první jsem chtěla dočíst Kouzelný náramek, ze kterého mi zbývalo 250 stránek. A to jsem zvládla za první den maratonu. Dokonce jsem k tomu přidala i hodinový poslech audioknihy a završila to 33 stránkami z Hlubokého hrobu.

Úterý
Výsledek obrázku pro hluboký hrobV úterý jsem se pustila do zbytku Hlubokého hrobu a wow, tu knihu prostě nejde nevychválit. Vážně skvělé čtení, kvůli kterému jsem nešla spát (a to se mi už nestalo hodně dlouho. Takže za úterý si přičítám 255 stránek.


Rudá jako rubínStředa
Jelikož mi do středy stále nepřišla Pomsta & Rozbřesk s Křišťálovým mečem, rozhodla jsem se pustit do Rudé jako rubín. Sice je to moje srdcovka, ale se čtením jsem si dávala hodně načas, takže středa byla nejslabší a na konto přečtených stran jsem si jich přidala 133.


Čtvrtek
Aspoň trochu normálníAni ve čtvrtek to nebyla žádná sláva a já zvládla jednom dočíst Rudou. Ale stále je to parádní čtení, i když už jsem ten příběh četla několikrát a myslím, že na rovinu můžu říct, že mě jen tak neomrzí. Takže za čtvrtek to bylo 203 stránek.

Pátek
A v pátek jsem se do toho pořádně opřela. Přelouskala jsem knihu Aspoň trochu normální, kterou jsem dostala od Ailin k narozeninám (znovu moc děkuji). Byla sice hodně zajímavá, ale re-reading si asi dávat nebudu. To by bylo 200 dalších stránek na kontě a hned po dočtení jsem se pustila do knihy Serafína a černý plášť, kterou už mám půjčenou z knihovny snad věčnost, ale zvládla jsem pouhých 66 stránek.

Takže můj výsledek za tento read-a-thon (po-pá), je 4 přečtené knihy, které mají dohromady 1074 stránek.




13 komentářů:

Za každý váš komentář děkujeme :)