pondělí 19. září 2016

Předpracovní read-a-thon

Tak jo lidi, moje velká chvíle je tady! V sobotu se zařadím mezi pracující třídu (tedy, skoro pracující, spíše brigádnickou) a s tím mě čeká první vstávání (o půl páté ráno, jo, děsně se těším...). Na jednu stranu doufám, že mi nebude zvonit budík, abych předvedla patřičný první dojem... no, ale to jsem zase odbočila, tímhle článkem jsem vám vlastně chtěla říct, že budu trávit poslední dny volna čtením... tedy, alespoň doufám.
Takže kdo se přidá?


Co se chystám dočíst? 
Výsledek obrázku pro hluboký hrobVýsledek obrázku pro kouzelný náramek knihaKouzelný náramek - Jako první bych ráda dočetla Kouzelný náramek. Zbývá mi posledních 250 stránek, takže u téhle knihy si věřím, že bych s ní mohla být ještě dnes hotová.









Co se chystám přečíst/rozečíst

Křišťálový mečPomsta & RozbřeskHned vzápětí bude následovat recenzák na čtečce, čili Hluboký hrob od Mystery Press. Z téhle knihy jsem přečetla zatím dvě kapitoly a stejně to vidím tak, že si je budu muset přečíst znovu, takže mám před sebou 288 stránek. To bych teoreticky mohla zvládnout za úterý, když se budu snažit.
Takže ve středu bych mohla pokračovat Pomstou & Rozbřeskem, horkou novinkou od nakladatelství CooBoo, tedy, za předpokladu, že mi stihne přijít.
Když už budu v tomto nakladatelství, mohla bych pokračovat Křišťálovým mečem, který by mi měl přijít spolu s Pomstou. Na tuhle knihu se sice těším o něco méně, ale přesto jsem na ní zvědavá.

Jen si troufniRudá jako rubín - Láska nezná časNo a na volný pátek jsem si naplánoval a první díl Drahokamů - Rudá jako rubín. Do téhle mojí srdcovky bych se ráda pustila co nejdříve, takže to bude asi moje hlavní motivace ve čtení.
A když zbude čas, tak ho zaplácnu knihou Jen si troufni, protože první díl mě docela dostal... recenzi sepíšu snad brzy. Jinak se jedná o pěknou bichličku, takže nečekám, že ji stihnu přečíst.

A málem bych zapomněla, pro ty z vás, co se chystají přidat (doufám, že mě v tom nenecháte samotnou), read-a-thon trvá od pondělí (čili dneška) do pátku - já budu končit v rozumnou hodinu, abych byla v sobotu schopná vstát, ale vy to můžete táhnout až do půlnoci :D.

12 komentářů:

  1. Uži si čítanie, ku Krištáľovému meču sa chcem tiež dostať, len si ho musím najskôr zohnať :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já se začínám trošku obávat, slýchám na to rozporuplné recenze, tak uvidíme, jak dopadne u mě :D

      Vymazat
  2. Mně dnes začala škola, takže jsem aktuálně v jednom kole, ale budu ti držet palce. Křišťálový meč už mám za sebou a věř mi, že pokud knihu nestihneš, o nic nepřijdeš. Mare byla na zabití!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si myslela, že do toho nepůjdeš :D Jinak Mare se trošku začínám obávat :D

      Vymazat
  3. To ranní vstávání ti nezávidím :) Ale k read-a-thonu se ráda přidám, poslední týden volna, než začne škola, hodlám strávit čtením :D A všechno dohnat :) Tak pěkné čtení :) Třeba se obě pustíte do Drahokamů, to je srdcovka :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že mě v tom nenecháš samotnou :D A k Drahokamům se opravdu musíme dostat :D Tak také přeji hodně štěstí :D

      Vymazat
  4. Pěkný seznam, snad se ti podaří všechno přečíst :) Já bohužel tolik času mít kvůli škole nebudu :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, pilně na tom pracuji :D Už mám za sebou jednu knihu :D To chápu :)

      Vymazat
  5. Zajímavý výběr :) Držím palce :)

    OdpovědětVymazat
  6. Jak ráda bych se do maratonu zapojila, ale škola -_- :'(
    Jinak Kouzelný náramek mě dostal (dneska dopisuji recenzi... dooost jsem se vypsala :D), Pomsta a Rozbřesk mě hoodně láká a Rudá jako rubín už pěkně dlouho čeká v poličce... ups :D
    Jo a Hluboký hrob právě čtu :D
    Ať se daří! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Škoda, ale klidně se můžeš zúčastnit i během dneška :D Já právě recenzi publikovala, dnes mi dorazila Pomsta a Rozbřesk, jen nevím, jestli se k ní dneska dosanu, ale ráda bych :D
      Rudou okamžitě přečti, je to super čtivo :D
      A Hluboký hrob mám přelouskaný, byl super :D
      Děkuji :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)