pondělí 7. prosince 2015

Předzkouškový read-a-thon - výsledek

Další read-a-thon je za mnou a je načase se podívat, jak se mi tentokrát vedlo. Začátek byl sice trošku pomalý, ale pak jsem se do čtení dostala a nabrala alespoň nějaké tempo.







Tak nejprve k tomu, jaké knihy jsem si vybrala, že si je přečtu:

Pátá vlna - 448 stránek
Vidořád - 519 stránek
Bitva o Labyrint - 384 stránek
Zakázaná přitažlivost - 304 stránek
Prokletí - 280 stránek
První hrob napravo - 352 stránek

Pondělí: Jelikož jsem se musela celý víkend učit na pondělní zkoušku, tak jsem začínala Pátou vlnu na 59 stránce (což není moc). Bohužel tomu nepomohlo ani to, že jsem po 8 hodině ráno odjela do školy, kde mě čekalo jedno cvičení následované 4 hodinovým volnem, ve kterém jsem se opět učila na zkoušku, a pak ta již zmiňovaná zkouška. A pak, konečně po dalším cvičení jsem se mohla vydat domů. Ale jelikož jsem byla patřičně mrtvá, četla jsem pouze ve vlaku, ale denní úkol 100 stránek jsem stihla! Takže v pondělí jsem s Pátou vlnou končila na 162 stránce = 103 přečtených stránek.


Úterý: V úterý mě přepadla nemoc. Strašně mě bolela hlava a nebylo mi dobře, takže jsem opět se čtením moc nepohnula. Proto jsem opět dočetla pouze své minimum, abych splnila denní úkol a skončila na 265 stránce Páté vlny. Opět 103 přečtených stránek.


Středa: To mi bylo ještě hůř, než v úterý, takže jsem se opět posunovala hlemýždím tempem. Dostala jsem se na stranu 365, což dělá přesně 100 přečtených stránek + slib, že ve čtvrtek se do toho opřu.

Čtvrtek: S velkou slávou oznamuji, že jsem dočetla Pátou vlnu! Kde mi zbývalo 83 stránek. Také jsem se pustila do Zakázané přitažlivosti. A tu jsem zvládla celou, takže si na konto připisuji 304 stránek. A aby toho nebylo málo, ještě jsem začala číst Vidořád, ale to jsem přečetla jenom 36 stránek, takže celkem za čtvrtek to je 423 přečtených stránek, myslím, že je to můj nový denní rekord.

Pátek: V pátek jsem trošku polevila ve čtení, ale přesto jsem svůj denní limit zvládla a stihla přečíst 137 stránek Vidořádu.

Sobota: V sobotu jsem trošku přidala, ale opravdu jenom trošičku (čtvrtku se to nevyrovná) a připsala si na své konto 226 přečtených stránek z Vidořád

Neděle: A jelikož byla neděle poslední den read-a-thonu, tak jsem si řekla, že bych mohla trošku pohnout a podařilo se mi to? No, přečetla jsem 156 zbývajících stránek Vidořádu a pustila se do další knihy - Bitva o labyrint, kde jsem zvládla přelouskat 179 stránek. Takže za neděli to bylo 335 přečtených stránek.

A konečná rekapitulace: 
Každý den přečteno min. 100 stránek.
Dočtená kniha: Pátá vlna.
Přečtené knihy: Zakázaná přitažlivost, Vidořád
Rozečtená kniha: Percy Jackson - Bitva o labyrint
Celkem přečtených stránek: 1 427 stránek.

Tak myslím, že jsem si s read-a-thonem poradila celkem dobře, ne? 









5 komentářů:

  1. Povedený výsledek :) Já zvládla po dvou týdnech dočíst jednu knihu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No vidíš, já ani to ne :D Gratuluju vám oběma, já teď čtení vážně nestíhám... :/

      Vymazat
    2. Ada: Že jo :D byla jsem spokojená :D Jé, tak to gratuluji :D
      Marky: Tak přeji, abys měla víc času na čtení :D

      Vymazat
  2. Páni,gratuluji :)
    Se mnou to bylo se čtením strašné (trošku i kvůli zdravotní stránce),ale už se to začíná zlepšovat a konečně už pořádně čtu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D
      Jo, to chápu, mně se první tři dny taky nečetlo zrovna nejlépe... Super, tak přeji hodně času na čtení :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)