pondělí 21. prosince 2015

Zimní 24hodinový Read-a-thon

Účastnila jsem se dalšího read-a-thonu, tentokrát ho pořádala Terra z blogu She is a bookaholic. Jako obvykle jsem zase měla kupu práce a málo času na čtení.







Aristoteles a Dante odhalují záhady vesmíruAle jelikož jsem neudělala žádný článek o tom, co jsem plánovala číst, hodím vám to všechno sem.

Takže původně jsem chtěla číst Aristoteles a Dante odhalují záhady vesmíru, ale jelikož mi přišel druhý díl série After, rozhodla jsem se proto, že se nejprve pustím do Přiznání, které má 608 stránek.
Z toho mi bylo jasné, že knihu za den rozhodně nestíhám přelouskat, ale pro jistotu jsem si nechala toho Aristotela a Danteho jako zálohu.

PřiznáníNo a jak probíhal můj čtecí den? Ráno jsem se vykopala z postele až kolem osmé, kdy následovalo venčení psa, snídaně a příprava na cvičák. A měla jsem to přesně akorát do půl desáté, kdy jsem musela odjet a věnovat se psům a jejich cvičitelům.
A ačkoli byla dost velká zima, domů jsem se dostala až po 12 hodině, kdy následoval rychlý oběd a hned zase na cesty po shánění zbytku dárků, a jelikož jsem u některých vůbec nebyla rozhodnutá co jim vlastně koupit, tak jsem strávila další tři hodiny tím, že jsem bezradně procházela městem a nakukovala do všech výloh.
Domů jsem se dostala asi kolem 16h s tím, že všeho mám plné zuby. Pro lepší náladu jsem si pustila jeden díl seriálu a teprve až k večeru se dostala ke čtení, takže za celý den jsem zvládla 346 stránek z After: Přiznání, to není zase tak špatné na to, že jsem moc času neměla, ne?

6 komentářů:

  1. Já prostě nechápu, jak můžeš tak rychle číst! Já četla celý den a zvládla jsem jen o 100 stránek víc než ty a to jsi četla jen večer :D Jak to sakra děláš? Mně to rychleji nejde, ať se snažím, jak se snažím :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to taky nechápu :D Ale tak zrovna After se čte docela rychle, takže u téhle knihy to docela smysl dává :D Mně to taky rychleji nejde, i když bych občas chtěla :D

      Vymazat
  2. Aristotela a Danteho mám půjčeného doma :3

    OdpovědětVymazat
  3. Woow, páni jak ty to děláš, čteš šíleně rychle! :)

    OdpovědětVymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)