pátek 3. června 2016

Měsíční chvástačka - květen 2016

Už se jdu zase chlubit! A že tentokrát mám těch nových přírůstků spoustu a spoustu :) Celkem jich je 11.











Hned prvním přírůstkem byla úžasná kniha Všude kolem černý les, kterou můžu jedině doporučit. Je to opravdu super čtení, takže pokud stále váháte, rozhodně se do ní pusťte.




Dalším mým přírůstkem je Dědička ohně. Z prvního dílu jsem byla poněkud rozpačitá, druhý mé mínění trochu vylepšil a teď sbírám odvahu, abych se pustila do pokračování. No, snad již brzy.




Další v pořadí následoval můj nákup na Dobrých knihách. Po knihách z nakladatelství Yoli sahám už docela automaticky a ani u Jen jednoho dne jsem neudělala výjimku. Nemám ani tušení, o čem kniha bude, tak snad se mi bude líbit, až se k ní jednou dostanu.




Na Eden jsem slyšela celkem negativní recenze, ale přesto jsem se rozhodla knihu vyzkoušet. Doufám, že toho nebudu litovat.




Dále tu mám Dublin Street a Jamaicu Lane. Líbila se mi obálka právě již zmíněné druhé knihy a vzala si do hlavy, že tuhle knihu si chci jednou přečíst. Až doma při rozbalování jsem si všimla toho menšího nápisu, že by se mělo jednat o erotický román, což moje nadšení trošku srazilo. Ale prý jsou to skvělé knihy, tak až se do nich jednou pustím, snad se mi budou líbit.




Poslední knihou z mého nákupu byly Lazarovy ženy. Vlastně ani nevím, proč jsem tuhle knihu koupila, asi mě zase zachvátila nakupovací horečka... ale když už ji mám doma, určitě se do ní jednou pustím.




Dále mi dorazila mnou hodně očekávaná kniha. Hraničářův učeň je moje srdcovka, proto jsem si nemohla nechat ujít ani První roky. Knihu už mám přelouskanou a pokud se k tomu dokopu (určitě ano), tak by zítra měla být recenze.



Potom mi od samotné autorky dorazili Lovci lebek. Na knihu jsem hodně zvědavá a chystám se do ní pustit hned, jak dočtu aktuálně rozečtenou knihu. Kniha byla napsaná ve spolupráci s policistou, což knihu dělá ještě mnohem zajímavější.



Předposlední kniha, která mi dorazila, byla moje vlastní. A co k tomu říct? Začínám být nervózní, zda se bude líbit... Ale kdyby někdo měl zájem, už je v prodeji zde.



A poslední je e-kniha, kterou mám od nakladatelství Host. Už ji mám rozečtenou a čekám, kdy se dostanu k té mrazivé části. Ale jsem teprve na začátku, takže se to ještě pořádně nerozjelo.

A co jste ukořistili vy? 

17 komentářů:

  1. Tvoje kniha má moc krásnou obálku! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Moc krásné přírůstky, zvláště ten vlastní :) Ještě jednou smekám, je to úžasné :)

    OdpovědětVymazat
  3. Hypnotizéra jsem přečetla téměř na jeden zátah. Všude kolem černý les vídám poslední dobou všude kolem, asi si budu muset najít nějakou anotaci :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U Hypnotizéra jsem teprve na začátku, ale brzy se to chystám napravit :). Všude kolem černý les je naprosto skvělá kniha, kterou můžu jedině doporučit :)

      Vymazat
  4. Opět moc pěkné přírůstky. Všude kolem černý les si chci přečíst už hrozně dlouho, ale ještě jsme neměla příležitost. Co se týče Skleněného trůnu - já tu sérii žeru, bohužel třetí díl mi leží ve skříni už asi měsíc a pořád jsme se k němu nedostala. Hraničář je i pro mě srdcová záležitost, takže na recenzi se moc těším. A co se týče tvé knihy - až se mi dostane někdy pod ruce, jsem hrozně zvědavá na čtení :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Nad Všude kolem můžu jedině doporučit, tak přeji, ať se ke knize brzy dostaneš :). Ze Skleněného trůnu jsem byla poněkud zklamaná, ale na dvojce jsem si spravila chuť :). A o Hraničářovi ani nemluvím, to je prostě dokonalost sama :D
      Jé, tak jestli se ti dostane do rukou, tak přeji, aby se ti líbila :D

      Vymazat
  5. Dedičku ohňa závidím, už sa neviem dočkať na slovenskú verziu :D :D HU mi pribudol tiež a je to super diel, dúfam teda, že sa ti tiež páčil :D Ale ja chcem rýchlo pokračovanie! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vy zase máte dřív pokračování Selekce :D To zase chci já :D Líbil a moc :D Já také! :D

      Vymazat
  6. Krásné přírůstky! Hlavně knihy od Samanthy Young mám moc ráda, myslím si, že zklamaná z nich nebudeš. :)

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherné přírůstky! :). Já jich mám za květen přes 40, ale jenom 30 knih jsem si přivezla ze Světa knihy :D.

    OdpovědětVymazat
  8. Krásné přírůstky :) Na Všude kolem černý les se těším, už aby ho měli v knihovně :) A tvoje knížka se bude líbit, já jsem zatím z kapitol nadšená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Na Všude kolem se rozhodně těš, je to bezva kniha :). Snad jo, tak mi pak napiš na fb a dohodneme se na předání :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)