sobota 18. července 2015

Doháněcí read-a-thon - výsledek

Dnešní dvanácti hodinový read a thon je za námi a jak se mi dařilo?












Abych pravdu řekla, čekala jsem lepší výsledek, ale vzhledem k tomu, že jsem celý den nemohla věnovat pouze čtení, jsem docela spokojená.
Dočetla jsem zbývajících 323 stránek z Dcery kostí a dýmu, ale na nic dalšího se již bohužel nedostalo.
Ale i když je po read-a-thonu, stejně mám v plánu ještě rozečíst Dceru čisté krve.
A co jsem si z celé téhle akce odnesla? Že 12h je celkem krátký čas a mé nároky byly opravdu přehnané, takže do příště se poučím.

6 komentářů:

  1. Každopádne je super, že si dočítala aspoň jednu knihu :-) Mne sa v tom teple ani nechcelo čítať :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně, já jsem ráda aspoň za tu jednu :D No já zkusila jít na chvíli ven, ale byl to děs, oproti tomu jsme měli doma příjemný chládek :D

      Vymazat
  2. Já na tom jsem docela podobně, no jo, dvanáct hodin je docela dost krátká doba, ale každopádně jsem se u toho docela bavila.. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak příště to bude chtít minimálně 24h, ale tentokrát jsem byla líná vstávat v noci :D To jsem ráda, že si se bavila :D já docela taky :D

      Vymazat
  3. Tak alespoň jednu knížku jsi zvládla, to je dobrý :) 12 hodin je vážně málo, zvlášť pro mě, já čtu docela pomalu :D Každopádně ti závidím, že jsi sis takhle splnila nějaké ty resty, já jich mám až na půdu :D V srpnu si budu muset nějaký ten read-a-thon taky uspořádat. V červenci to nedám ani náhodou, protože moje brigáda je fakt zabijácká, a kdybych se rozhodla dát si nějaký maraton, bylo by to na úkor spánku, který teď ale vážně potřebuju :D V srpnu ale budu mít jinou brigádu, která bude mnohem klidnější, takže to půjde zkombinovat :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ráda alespoň za tu jednu :D dneska hodlám pokračovat v dohánění restů, protože jich mám taky dost :D Hele taky budu mít srpen volnější, takže hned už tu máš jednoho zájemce, který se zúčastní :D.
      O tom mi povídej, já jsem ráda, že už mi zbývá jenom jeden týden praxe :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)