neděle 21. února 2016

Jarně - prázdninový read-a-thon 2016 - co budu číst

To bych to nebyla já, abych se nezúčastnila read-a-thonu. Tentokrát ho pořádá Magdaléna z blogu Wallet of infinity a mně to prostě nedalo. Neodradil mě ani fakt, že read-a-thon už probíhá a já propásla první den, ale nu což, třeba to nějak doženu.





NahlíženíTentokrát si nebudu stanovovat příliš knih, a to z jediného důvodu - ještě nevím, co budu číst. Ale každopádně bych ráda dočetla Nahlížení, které už mám rozečtené. Dneska jsem z něho několik stránek už přečetla, ale teď jsem aktuálně na straně 93 z celkových 280 a byla bych moc ráda, kdybych s touto knihou během zítřka skončila.

Hůl prokletíDále mám v plánu rozečíst a přečíst Hůl prokletí, na kterou se neskutečně těším a která mě velmi láká (tudíž neslibuji, že se do ní ještě dnes nepustím). Má jenom 135 stránek, tak počítám s tím, že ji přečtu dost rychle.

Kniha, na které se pravděpodobně dost zdržím je Cizinka. Ale na ní se také velmi těším a věřím, že se mi bude líbit tolik, co se mi líbila, když jsem ji rozečetla poprvé ještě ve starém vydání, tentokrát 664 stránkové. Jsem zvědavá, co se tam změnilo, i když to stejně nepoznám.
CizinkaA to je z mého výběru zatím vše, ale teď už dost zdržování a já se jdu pomalu vrhnout na čtení, abych ještě dnes něco zvládla.

A co vy, jdete také do read-a-thonu? 

14 komentářů:

  1. Ráda bych se zúčastnila, ale prázdniny mi tento týden skončily. Takže ne. :/
    Jinak hodně štěstí! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Také nemám prázdniny (ale já je ani neměla :D) ale zúčastnit se zkusím :D Děkuji :D

      Vymazat
  2. Já bohužel tento týden ještě trpím ve škole,ale příští týden si maraton dám.Sice opožděně,ale přeci :-D
    Příjemné čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já trpím ve škole furt :D Tedy jenom dva dny v týdnu, ale i tak :D
      Děkuji :D Tobě pak také :D

      Vymazat
  3. Taky bych si chtěla tento týden vymezit nějaké dny na čtení, alespoň dva, uvidím, jak to budu stíhat :) Tobě držím palce, abys toho přečetla co nejvíc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No, já poslední dobou s read-a-thony bojuji, tak snad se to tentokrát zlepší :D Musím dohánět resty, co jsem se tenhle měsíc flákala :D Děkuji :D Já tobě držím palce, aby sis vyhradila čas na čtení :D

      Vymazat
  4. Taky jdu do toho - a mám i článek! :D Držím nám palce ;)

    OdpovědětVymazat
  5. To je super, že ses zapojila, udělalo mi do radost :) Držím ti palce. Jsemcsi jistá, že ten jeden den hravě doženeš :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda :D Já se účastním téměř všech read-a-thonů, na které příjdu :D No to nevím, ale snad se k nějakému výsledku dopracuji :D

      Vymazat
  6. Tak hodně času na čtení :).

    OdpovědětVymazat
  7. Takové výzvy jsou super, člověk se tak donutí přečíst opravdu kvantum knížek, já to zatím nechávám nějak samovolně plynout. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U mě to tak funguje u 24h read-a-thonů, u těchto týdenních moc nevidím rozdíl mezi normálním čtením a výzvou :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)