úterý 1. prosince 2015

Narozeninová soutěž (4)

Nový měsíc je tady, a jak ho nejlépe začít, než soutěží? No dobře, přiznáváme, není to kvůli tomu, že začíná prosinec, ale kvůli tomu, že 27.12. náš blog slaví první narozeniny!
A místo toho, abychom v ten slavný den přijímaly dárky, budeme je rozdávat, tudíž na naše narozky se dozvíte, koho obdarujeme.




Ale dost už vykecávání, určitě vás zajímá, o co se hraje, takže:

1. knihou je kniha s názvem První

PrvníKdyž byla America vybrána do Selekce, ani ve snu by ji nenapadlo, že by se ocitla na dosah samotné koruny, natož k srdci prince Maxona. S blížícím se koncem soutěže narůstají hrozby za branami paláce a America si uvědomuje, jak je lehké všechno ztratit a jak těžce bude muset za svou budoucnost bojovat.






Dále pro vás máme připravenou knihu Vílí kruhy
Vílí kruhyKdyž bohové z Aze zničili svět na Souši, stvořili si nový pod mořem - ponuré místo osvětlované mechanickým sluncem. Po tisíciletích, během nichž v Podmoří vznikla rozvinutá civilizace, se objevila nová božstva. Otevřený konflikt mezi dvěma pantheony skončil křehkým příměřím. Místo rozkvětu však přichází další krize.

Po hravé odbočce Hladových přání se Tereza Matoušková vrací k událostem na velkém jevišti Podmoří. Mechanické slunce pohasíná, staří bohové se zavřeli ve svých příbytcích a mladé příliš tíží hříchy minulosti. Podmořské národy si tak musí pomoci samy. Kolují zkazky o moci, která dokáže udržet zmírající vegetaci i bez slunečního světla. Vládnou jí Víly, zahořklé bytosti, které se nikdy nesmířily se zánikem života nad hladinou. Osud ostatních kultur je nezajímá a jejich kouzla se živí krví.
Schyluje se k válce, která nebude mít vítězů.


Třetí knihou, kterou můžete vyhrát je GalgadGalgad - příběh strážce Země

V dávných dobách, v dolině v prastarém lese obehnanými horami, se probudí nejmocnější strážce Gathary. Není to náhoda. Na svět přišli ti noví, odlišují se od ostatních, narušují snad křehkou rovnováhu?
Navíc se schyluje k válce mezi lidmi, nadvláda zdvojeného kříže rozpíná ruce. Galgad pátrá po pravdě. Nenalézá však vlky ani ostatní.
Nechte se okouzlit poutavým příběhem, nechte se uchvátit prastarými lesy, v nichž tečou čisté řeky. Budete mít pocit, jako byste sami chodili těmi místy, potkávali tvory z prastaré říše. Obdivujte hrdiny i obyčejné lidi, kteří se snaží bojovat s nepřízní osudu. Odhalte kruté pravdy našich činů.
Kniha je první ze série příběhů.



Syn LondýnaMůžete také soutěžit o čtvrtou knihu, čili Syna Londýna
V podzemí Londýna je skryté město plné přízraků a zázraků, kde divocí vlakoduchové uhánějí po kolejích a tanečníci se skleněnou kůží ozařují ulice svými žhnoucími žílami. Právě takové místo objeví při svých toulkách metropolí nad Temží mladá Beth Bradleyová, středoškolačka právě vyhozená ze školy a fatálně zrazená svou nejlepší kamarádkou… A to ještě netuší, že brzy bude muset k záchraně „Jiného Londýna“ naverbovat naprosto fantastickou armádu.Syn londýnské City je originálním románem z rodu městské fantasy, který ctí a přitom překračuje pravidla žánru a staví je do nového světla. Je také příběhem o rodině, přátelích a netvorech a o tom, jak těžké někdy bývá rozeznat, kdo je kdo.
zdroj

A poslední, o co si můžete zahrát je takový náš bonus. Jedná se sice o knihu, ale my vám neprozradíme o jakou, takže kdo z vás má zájem o Tajnou knihu?




Soutěž trvá ode dneška (tj. 1.12.) do 26.12. (23:59) a vyhodnocena bude hned následující den na naše blogové narozeniny (27.12.)

A co je potřeba udělat? Nic těžkého, jenom vyplnit tento FORMULÁŘ, nalézají se v něm i nepovinné (bonusové) úkoly, jejichž splněním si vysloužíte bonusové vstupy do soutěže, čili se vám zvýší pravděpodobnost výhry, ještě jednou opakuji, že jsou nepovinné.

A ještě pár informací na závěr. Soutěže se můžou účastnit i Slováci.
A bude pět náhodně vylosovaných výherců.

No a nezbývá nic jiného, než vám popřát hodně štěstí a můžeme se pustit do soutěže. 

Doufáme, že se vám soutěž líbí a udělá vám radost. 

12 komentářů:

  1. Mnohokrát děkuji za soutěž, je skvělá! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec není zač :D Jsme rády, že se vám soutěž líbí :D

      Vymazat
  2. Děkujeme za soutěž, jsou tu samé skvělé knihy. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není zač, jsme rády, že se vám vybrané knihy líbí :D

      Vymazat
  3. Parádní soutěž, díky! :) A zároveň přeju krásné narozeniny, mě čekají v únoru :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vůbec není zač :D Děkujeme. Tak to už se ti to taky blíží :D Jinak držím palce v soutěži :D

      Vymazat
  4. Můžu ještě přehodit pořadí? Nečekám, že bych vyhrála, ale kdyby náhodou jo, mohla bys prosím myslet na to, že Syna Londýna přesouvám na konec? Když jsem se do soutěže hlásila, tak jsem ho ještě neměla, ale teď už jo, takže by mi 2x k ničemu nebyl :D

    OdpovědětVymazat
  5. Předem gratuluji k narozeninám blogu. :3

    OdpovědětVymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)