pátek 5. ledna 2018

Novinka - leden 2018

Výsledek obrázku pro novinkaRozhodla jsem se založit nové články, kdy z každého měsíce vyberu knihu, která má daný měsíc vycházet a která mě nejvíc zaujala a ukážu vám, co si rozhodně nenechám ujít.





Čtenářka

Představte si svět, kde je čtení chápáno jako výsada a je povoleno jen hrstce nejmocnějších… Selfia ovládá umění přežít. Poté, co byl její otec zavražděn, ukrývala se totiž společně se svojí tetou Nin v divočině. Naučila se lovit, stopovat a také krást. Když jednoho dne tetu unesou, zůstane sama a začne si klást otázky. Kdo Nin unesl a proč? Souvisí její zmizení s otcovou vraždou a s tím podivným hranatým předmětem, který teta tak pečlivě schovávala? Kniha, kterou však nedokáže přečíst, a záhadný němý chlapec, kterého zachrání před krutým zacházením, se stanou její nadějí. Klíčem k odhalení tajemství jejího světa – a otcovy tragické smrti…



Která kniha by pro knihomoly měla být zajímavější, než samotná Čtenářka? Která představuje čtení jako výsadu?
Již samotná obálka láká k přečtení a anotace příjemně naladí. Pokud bude kniha taková, jak se zatím tváří, americká autorka Traci Chee, by si na českém trhu mohla vybudovat velké jméno, protože první náhled vypadá na originální čtivo, které má potenciál zaujmout.

Autor: Traci Chee
Série: Moře inkoustu a zlata
Díl v sérii: první
Nakladatelství: Fragment
Počet stran: 448
Datum vydání: 23. 1. 2018

Chystáte se na knihu také? 

4 komentáře:

  1. Kniha mě také zaujala, rozhodně se po ní podívám. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem na ní hodně zvědavá, co z ní nakonec bude :)

      Vymazat
  2. O tejto knihe som už počula a veľmi ma zaujala, má krásnu obálku a anotácia s témou čítania samotného znie skvele :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)