pátek 2. ledna 2015

Měsíční chvástačka - prosinec 2014


Ani netušíte, jakou mám radost, že prosinec skončil a já se konečně můžu pochlubit, co jsem za ten měsíc ukořistila, a že toho bylo docela dost, o tom se můžete přesvědčit sami v tomto článku. Bohužel, letos jsem žádnou knihu darem nedostala a všechno to šlo z mé kapsy, ale přesto jsem hrdým vlastníkem 11 nových knih.
Takže hezky rozkliknout a už můžete závidět :D
Ehm, předem se omlouvám za kvalitu fotek, neměla jsem po ruce nic jiného, než mobil.





Jako první tu máme První stříbrnou knihu snů od mé oblíbené, a světoznámé autorky Drahokamů Kerstin Gier. Kdo ji zná, určitě chápe, že když jsem na ní v Levných knihách narazila, prostě jsem si ji musela odnést domů. Na pultu byla poslední a o to jsem byla šťastnější, že jsem ji tam objevila.

Dále jsem projížděla různá online knihkupectví a řekla si, že když budou ty Vánoce, že bych si mohla koupit nějaký ten malý dáreček, z čehož se nakonec vyklubalo dalších 6 pěkných knížek, se kterými se vám pochlubím:


První dva díly ze série Alex Craft od Kalayny Price. Už dlouho jsem se do téhle série chtěla pustit, takže to byla jasná volba.


A když už jsem byla v tom nakupování, neodolala jsem, a vybrala i první dva díly Cassandry Palmer od Karen Chance.


A jak určitě všichni znáte, když je knihomol obklopen knihami, prostě se neudrží a nakupuje, co mu peníze stačí. A tak to bylo i v mém případě. Vybrala jsem i Legendu o Tyrkysovém lidu, i když vůbec nemám ponětí proč. Ach ta nákupní horečka...

Jenže o týden později jsem se měla učit na zkoušku, a to by nebylo ono, kdybych si to opět nezpříjemnila dalším brouzdáním po internetu, a co jsem neobjevila?


Celou sérii Matched od Ally Condie, kterou si chci už taky dlouho přečíst, tudíž to také byla jasná volba.

No, a aby se neřeklo, tak jsem si 29. 12. udělala ještě jeden výlet do Levných knih, kde jsem objevila tuto knihu:


Věčnou šifru, shodou okolností jsem nedávno četla jednu recenzi (zde) na jinou knihu stejného autora, a protože mě nic jiného tolik nezaujalo, rozhodla jsem se, že si odnesu přesně tohle. A doma jsem pak zjistila, že je to třetí díl... Takže někde musím sehnat ty předešlé.

A to je za prosinec vše, co jsem si tak hezky nasyslila. Když už jsme u toho, prozradím vám jednu věc, za kterou se stydím: Ještě jsem neměla čas, ani na jednu z uvedených knih, ale každý večer na ně vrhám toužebné pohledy :D Tak snad se mi brzo poštěstí udělat si alespoň na jednu chvilku čas.


2 komentáře:

  1. Já si knížky v hmotné podobě moc nekupuji. Všechno mám na čtečce, ale přiznávám, že papírová knížka je lepší. Můžeš si ji „ohmatat”, vystavit s úctou na poličce, nosit kamkoliv bez strachu, že ti ji ukradnou (nebo se mi to ještě nestalo) :D Asi jsem divná, ale miluji vůni knih...♥ V knižní podobě si kupuji jenom ty největší skvosty. :) Asi bych to ani neměla kam dát.
    - Marianne http://my-book-escape.blog.cz/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mám radši čtení "opravdových" knih, než v elektronické podobě. Jako vyloženě mi to nevadí, ale jak říkáš, lepší je, když ji můžeš očuchat a ohmatat :D.
      Jo, s místem mám taky trošku problém :D ale vesele nakupuju dál :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)