úterý 25. srpna 2015

Zálusk na knihy - září 2015

Dnes tu pro vás mám novou rubriku, ve které vám budu představovat knihy vycházející v příštím měsíci, na které si dělám zálusk a doufám, že se mi dostanou do rukou.
Takže už žádné zdržování a jdeme se podívat, na co si brousím zuby v měsíci září. 





Jako první vám představím výběr z nakladatelství Fragment: 

Arkádie - VzpouraSpirit Animals – Pokrevní poutoTřetí díl série Spirit animals: Pokrevní pouto nesmí v mé sbírce chybět. Jelikož už mám předešlé dva díly, které mají stejně neodolatelnou obálku a jsem strašně zvědavá na to, jak bude tento dětský příběh pokračovat, byla to jasná volba. Ale to není jediná kniha od Fragmentu, na kterou si brousím zuby. Tou druhou je další díl série Arkádie. První díl mě sice tolik neuchvátil, ale byl zajímavý a opět jsem zvědavá, jak bude příběh pokračovat, přeci jenom mafiánský příběh Romea a Julie, kdo by odolal? 
Obě dvě knihy vycházejí už 7. 9., pokud si na ně také děláte zálusk.
Talon: Společenstvo draků - Zkouška věrnostiZakázaná Hra – Doupě

Další knihou, kterou jsem objevila teprve nedávno a vychází v září je Talon: Společenstvo draků, sice mě minulá kniha od J. Kagawy dost zklamala, ale rozhodla jsem se jí dát další šanci, snad to tentokrát dopadne lépe. Talon vychází 14. 7.
A poslední knihou z nakladatelství Fragment, kterou si nechci nechat ujít je druhý díl Zakázané hry. První díl se mi dost líbil, takže jsem zvědavá i na tento. Vychází 28. 9. 




Dalším nakladatelstvím, od kterého plánuji jednu novinku, je Euromedia Group (Yoli): 

Novinkou, na kterou se těším, protože je hodně vychvalovaná, není nic jiného, než Sempre: Navěky. Opět se přiznám, že jsem nečetla anotaci, ale vybrala si ji podle ohlasů. Ale zaslechla jsem, že by v této knize také měla figurovat mafie, a tu já ráda, takže si myslím, že i když o ní téměř nic nevím, mohla by se mi líbit. 
Vychází 22. 9. 







Zálusk mám i na knihu od CooBoo: 

NespoutaníPrvníTady už nejspíš tušíte, protože o vydání této novinky ví už kde kdo a hodně lidí se na ní těší. Ano, máte pravdu, jedna se o První ze série Selekce. Hádám, že většina z vás si dělá zálusk také. 
Já osobně radši moc neočekávám, díky zklamání z Elity, ale už kvůli té obálce knihu chci. 
Vychází 14. 9. 
Od CooBoo uvažuji ještě o jedné knize, a to o Nespoutaní, zatím ještě nevím, zda se pro ni rozhodnu, klíčové bude, zda se dokopu k přečtení prvního dílu, než vyjde dvojka. Vychází 21. 9.


A poslední je prozatím nakladatelství Omega:

CizinkaA přesně na tuhle knihu se těším asi nejvíce. Jedná se o historický román, který většina z vás zná. Cizinka! Seriál jsem si zamilovala a do knihy jsem už také nakoukla, jen jsem zrovna neměla moc času na to, abych si ji mohla přečíst celou, ale tentokrát si na ní čas udělám. 
Vychází AŽ 21. 9. 








Co říkáte na mnou vybrané knihy? Plánujete některou z nich? 


16 komentářů:

  1. Super nápad na rubriku, aspoň sa dozviem o nových knihách :-) Pekný výber, mne sa do rúk pravdepodobne dostane kniha Nespútaní, tak som zvedavá, tiež ešte musím prečítať jednotku :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D No, ono jich je hodně a člověk prostě nedokáže všechno sledovat, tak jsem si musela udělat seznam těch knih, které chci nejvíc :D Já slyšela, že první díl není nic moc... tak uvidíme :D

      Vymazat
  2. Tak Zakazane hry se nemuzu dockat, prvni dil byl super.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Souhlas, Zakázané hry se také nemůžu dočkat :D škoda, že vychází tak pozdě.

      Vymazat
  3. Spirit Animals, Arkádie, První a Cizinka budou v mé sbírce taky :D Moc se na ně těším. Rubrika je to skvělá!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D To já taky :D Obzvlášť na tu Cizinku, už strašnou dobu si ji chci přečíst :D Děkuji

      Vymazat
    2. Já Cizinku už četla, ale v tom starém vydání od Plejády. Věř mi, že příšernější překlad a korekci jsi v životě neviděla, tisíckrát horší než Knižní klub. Právě proto jsem si čtení tolik neužila a další díly jsem ignorovala, ale teď s novým vydáním se do toho pustím znovu :)

      Vymazat
    3. Já četla jenom začátek asi do té 100 stránky, ale upřímně si už nepamatuju, jestli tam ty chyby byly, ale když to říkáš ty, tak asi jo :D. Wow, tak to už muselo být něco :D.

      Vymazat
  4. Skvělé tipy :-). První, Talon a Pokrevní pouto mám taky v plánu pořídit :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Tak držím palce, aby ti ty plány vyšly :D

      Vymazat
  5. Výborné tipy :) Na září se těším, nemůžu se dočkat spousty skvělých knížek :) Zálusk mám na Talon, Nespoutané a na Sempre :) A samozřejmě i na kupu dalších knížek, ale to už se budu muset krotit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Taky si říkám, že toho chci nějak moc, a to mám v plánu si pořídit ještě nějaké starší knihy... no to to zase dopadne... :D

      Vymazat
  6. První a Cizinku...Ale asi jen půjčím:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tou První bych možná taky klidně počkala, ale Cizinku chci vlastní :D

      Vymazat
  7. Na První se také těším hlavně díky obálce =)
    http://fantasyalatriel.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)