sobota 1. prosince 2018

Knižní shrnutí - listopad 2018

Konečně se mi zase jeden měsíc docela dařilo. Podařilo se mi přečíst větší množství knih, takže jsem se svým výsledkem spokojená.


Počet přečtených knih: 5

Celkový počet přečtených stránek: 1 932

Nejčtenější nakladatelství: CooBoo, Leda



Autor měsíce: Ruth Ware. Tahle autorka má sympatický styl psaní a její knihy mě vždycky pohltí, takže za mě je tento měsíc vítězkou ona.

Kniha měsíce: Stín věcí ztracených. Ačkoli jsem se této knihy dost obávala vzhledem k jejímu hodnocení, nakonec se mi líbila.

Mužská postava měsíce: I zde mám tento měsíc jasno. Caeden ze Stínu věcí ztracených. Ten chlap mě dostal :D.

Ženská postava měsíce: S knihou Stín věcí ztracených asi budu brzy dost otravná, protože i tentokrát vyhrává postava z tohoto příběhu, a to Asha, kterou si snad ani nejde neoblíbit.

Záporák měsíce: Hm, tohle je těžká volba, protože tentokrát mi žádný ze záporáků nepřišel dost záporný, aby tuhle kategorii vyhrál. Ale abych jmenovala aspoň někoho, tak vyberu záporáka z knihy Griša, ale neprozradím vám o koho jde.

Pár měsíce: Feyre a Rhys. Tihle dva jsou skvělý pár.

Překvapení měsíce: Hádám, že už víte, co zde uvedu za knihu. Překvapivě, je to Stín věcí ztracených!

Zklamání měsíce: S těžkým srdcem přiznávám, že zklamáním tohoto měsíce se stal Dvůr mrazu a hvězd. Tuhle sérii mám velmi ráda, ale tohle doplnění příběhu bylo naprosto zbytečné.

Nejhezčí obálka měsíce: Hra na lháře. Ta obálka je prostě dokonalá. I když to bylo těžké vybírání, protože tento měsíc se mi to krásnými obálkami jen hemžilo.

Nejhorší obálka měsíce: Irčan. Ta obálka není špatná, ale oproti ostatním...

Nejsympatičtější postava měsíce: Opět vyhrává Caeden ze Stínu věcí ztracených. Fakt, tuhle knihu si musíte přečíst minimálně kvůli němu.

Nejotravnější postava měsíce: Teď mě asi mnoho z vás bude chtít ukamenovat, ale tady volím Alinu. Tahle griša mi vážně, ale opravdu vážně lezla na nervy.

Jak se dařilo minulý měsíc vám? 

10 komentářů:

  1. Přečetla jsi pěkný počet knih. :) Bohužel žádnou z nich jsem nečetla, ale na Grišu a Dvůr mám zálusk.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Od obou tebou uvedených knih jsem čekala víc :D

      Vymazat
  2. Tak to se ti povedlo přečíst spoustu knih. Já z nich zatím přelouskala jen Grišu a ta se mi líbila :) Měla bych se vrhnout i na další díly :)Tak pěkné čtení i v prosinci :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, už zase jednou bylo na čase se do toho pořádně opřít :D Já vzhledem k recenzím od Griši čekala víc :D Děkuji, tobě také :)

      Vymazat
  3. Tak to jsi měla super měsíc. Závidím. :)) Z knih jsem nečetla ani jednu, ale Griša mě láká už dlouho a samozřejmě Dvůr je v brzké době v plánu. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Já na tom nejsem moc dobře s časem, tak se sama divím, že se mi toho podařilo přečíst tolik :D Tak to přeji, ať se k nim brzo dostaneš :)

      Vymazat
  4. Pekna hromada knizek :-) na prvni dve se taky chystam...

    OdpovědětVymazat
  5. V listopadu se mi podařilo řpečíst 7 knih, jednu jsem tedy měla napůl rozečtenou z října, takže možná spíše 6 a půl xD

    Dvůr mám rozečtený už dlouho, skončila jsem u druhého dílu. Série se mi moc líbí, ale chvíli trvalo než jsem si pořídila pokačování. Teď už mám všechny díly, tak snad se ke knihám brzy dostanu. :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to gratuluji k pěknému počtu přečtených knih :).
      Já mám Dvůr obecně také ráda, ale tenhle díl - Dvůr mrazu a hvězd - mi teda vůbec nesedl

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)