neděle 6. prosince 2015

Zálusk na knihy - prosinec 2015

Prosinec začal, takže je nejvyšší čas na to ukázat vám, které knihy si plánuji sehnat do své knihovny. Tentokrát jich není tolik, ale to je tím, že konec roku bývá ve vydávání knih klidnější.







Jako první nakladatelství, od kterého plánuji jednu novinku, je Euromedia Group:

Dopisy na konec světaPřiznáníNa knihu After: Přiznání mám zálusk od doby, co jsem si přečetla první díl, který byl neuvěřitelně čtivý a skončil opravdu zajímavě. Jsem zvědavá, jak bude příběh pokračovat a doufám, že se mi bude líbit stejně jako první díl.
Další knihou od tohoto nakladatelství, nad kterou přemýšlím, jsou Dopisy na konec světa. Letmo jsem nahlédla do anotace a vypadá hodně zajímavě, myslím, že tahle kniha bude mít hodně co nabídnout.
A poslední kniha, ke které bych se ráda dostala, je druhý díl Sila - Turnus. Ale jelikož jsem se ještě nedostala ani k jedničce, asi bude chvíli trvat, než se do téhle knihy pustím.

Turnus



Zálusk mám i na knihu od Baronetu: 

Nekonečné mořeNejspíš vás nepřekvapí, že je tou knihou Nekonečné moře (druhý díl Páté vlny), protože o prvním dílu básním při každé příležitosti, a ani tentokrát nevynechám příležitost :), takže pokud jste ještě Pátou vlnu nepřelouskali, radím vám, dostaňte se k ní, protože opravdu stojí za přečtení. 











Jak už jsem psala, na tento měsíc se moc knih ukořistit nechystám, ale ty vybrané, bych ráda získala. 

2 komentáře:

  1. Skvělý článek! :)
    Na After Polibek čekám už snad měsíc a ještě pořád nedošel,každopádně si plánuji pořídit i ten druhý díl.Jen se bojím,abych neměla doma druhý díl dřív,než ten první :-D
    No a Dopisy na konec světa je pro mě jasná volba (ano může za to trochu i tak obálka) :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. After Polibek byla neuvěřitelně čtivá kniha :D Na to, jak byla tlustá, jsem ji měla hned přelouskanou :). Jej, tak přeji, aby ti Polibek dorazil co nejdříve :D.
      Já se také začínám čím dál tím víc utvrzovat v tom, že si ty Dopisy budu chtít přečíst a ano, obálka na tom má velkou zásluhu :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)