čtvrtek 18. října 2018

Knižní chvástačka - září 2018

V září jsem musela uvolnit další místo ve své pro knihovně pro tyhle krásné kousky: 









Dračí město

Jako první tu mám knížku Dračí město. Má dokonalou obálku! Akorát musím říct, že svým obsahem na mě zase tolik nezapůsobila, recenze snad již bude brzy.

Související obrázek

Druhá kniha, která mi dorazila je Stín věcí ztracených. Momentálně ji mám rozečtenou, ale jsem zatím na začátku, takže nemůžu moc soudit, ale opět mi to nedá a musím pochválit obálku.

Výsledek obrázku pro oheň probuzení

Stejně jako předchozí kniha je i tahle z produkce nakladatelství Host. Přiznám se, že jsem se do knihy už jednou pouštěla, ale moc mi nesedla, proto jsem ji odložila na později a doufám, že druhý pokus dopadne lépe.

Kartosský gambit

Pak mi přišel druhý díl Cesty šamana a musím uznat, že Mahan opět nezklamal. Knihu už jsem také stihla přelouskat a je bezva. Recenze snad již brzy.

Vítr ve dveřích

Pak mi dorazil Vítr ve dveřích a vzhledem k tomu, že jsem se ještě nedostala k prvnímu dílu, bohužel jsem ještě nestihla přelouskat ani dvojku.

Å est vran

Pak jsem si pořídila knihu Šest vran a je naprosto boží! Alespoň vzhledově, bohužel obsah jsem ještě nestihla zkouknout.

Diabolik

Spolu s předchozí knihou mi přišla i kniha Diabolik. Na tu jsem také hrozně zvědavá, na Databázi knih má celkem slušné hodnocení.

Renegáti

A poslední kniha tohoto měsíce jsou Renegáti. Napsala je M. Meyer, mám k tomu něco dodávat? No prostě úžasné dílo, od kterého se nejde odtrhnout a chci hned další díl! Recenze brzy.

A co jste ukořistili vy? 

2 komentáře:

Za každý váš komentář děkujeme :)