sobota 14. května 2016

Rabování knihovny (28)

Tentokrát jsem se držela dost při zemi, jelikož jsem si z knihovny přinesla pouze jednu knížku. Sice jsem si brousila zuby i na Izolovaného, ale toho jsem nemohla dohledat, tak si ho šetřím na příště.

Tou knihou, kterou jsem ulovila není nic jiného, než Magie mrtvých. Do téhle série se chci pustit už několik let, tak snad mě nezklame a bude za to čekání stát. Ale jelikož jsou na ní převážně kladné ohlasy, tak se ani nebojím, že by se mi nelíbila.

Magie mrtvýchAtlanta by byla příjemným místem k životu, jen kdyby nebylo magie…
Když magie pohltí svět, objevují se monstra a odpadlí mágové spřádají svá kouzla. Pistole se zasekávají a auta odmítají startovat. Ale pak se technologie znovu přihlásí o slovo a magie ustoupí stejně nevypočitatelně, jako se předtím objevila. Jen po ní zbudou nejrůznější druhy paranormálních problémů.
Kate Daniels, žoldačka, které se smůla lepí na paty a do kapsy má hluboko, se živí odstraňováním právě takovýchto magických potíží. Ale když je zavražděn její opatrovník, honba za spravedlností ji vtáhne do mocenských bojů mezi dvěma nejsilnějšími frakcemi magických bytostí v Atlantě. Mezi Pány mrtvých, nekromanty ovládajícími upíry, a Smečku, polovojenský klan kožoměnců. Tyto dvě strany se vzájemně obviňují ze série nezvyklých vražd – a smrt Katina opatrovníka by s tou záhadou mohla být spojená. Obě organizace na Kate vytrvale tlačí, aby případ vyřešila a ona si začíná uvědomovat, že si ukousla větší sousto, než dokáže zvládnout…


(Zdroj anotace: databazeknih.cz)

Četli jste? 

10 komentářů:

  1. To vypadá dobře! Hned si to píšu na seznam.
    Kateřina
    trojtecka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. O téhle sérii už jsme taky slyšela, ale ještě jsem se tak nějak nerozhoupala k tomu, abych se po ní někde podívala :)

    Lory Humble

    OdpovědětVymazat
  3. O této serii slyším poprvé, ale hodně mě to zaujalo! :D Píšu na svůj seznam. :)
    Snad se ti bude opravdu líbit! :)
    DENYII

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já o ní slyšela hodně, ale ještě jsem se nějak nedostala k tomu, abych ji začala číst :D

      Vymazat
  4. Júúúúúúúúúúúúúúú :D Kate Daniels patrí medzi moje obľúbené série, je vážne super :D Hlavná postava Kate je vážne super, trochu mi pripomína Rose z VA :D Tak dúfam, že sa ti zapáči :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ha, přesně nějakou takovou reakci jsem od tebe očekávala :D Rose? Super, tak to se mi to určitě bude líbit :D

      Vymazat
  5. Jé, koukám, že jsi se pustila do Magie mtvých :) Na tuhle sérii se taky chystám :) Hezké čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Konečně ano :D Super, tak pak porovnáme dojmy :D Děkuji :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)