neděle 21. června 2015

Top 5 - Největší sympaťáci

Dnešní den je ve znamení další Top 5, které pochází z blogu My Kingdom a tentokrát je hlavním tématem pět nejsympatičtějších mužských hrdinů.






Pátý největší sympaťák
Elis: Na páté místo jsem dosadila sympaťáka, kterého jsem objevila teprve nedávno, a není jím nikdo jiný, než Levi z Fangirl. Toho kluka jsem si oblíbila celkem rychle, protože měl neustále spoustu energie a navíc působil jako skvělá opora pro své kamarády. Kdykoliv se něco nedařilo, stačil jeden telefonát a Levi přispěchal na pomoc.

Marťa: Ani já občas neodolám a oblíbím si i nějakého toho záporáka. I když v tomhle případě, je to zase trochu sporné. Zařadím sem Vlka ze Scarlet, protože si myslím, že se zachoval opravdu skvěle. Zachránil dívku, kterou miloval a pak ji ochraňoval bez ohledu na sebe a i když se to může zdát jako klišé, není to tak úplně pravda. Kdo sérii Měsíční kroniky četl, nejspíš mě pochopí.





Čtvrtý největší sympaťák
Elis: S mým výběrem Čtvrtého největšího sympaťáka asi nebudete souhlasit, protože je tak trošku záporák, ale já si nemůžu pomoct. Julian ze Zakázané hry je prostě můj oblíbenec a já na něj nedám dopustit. Dobře, uznávám jeho způsoby, jak získat dívčí srdce jsou sice trošku neobvyklé, ale nemůžeme mu upřít že se snažil. Já mu fandila až dokonce a sympatický mi byl. Takže podle mě si své umístění zasloužil.


Marťa: Navzdory tomu, že se občas choval jako neskutečný blbec, je jedním z mých oblíbenců i Gideon ze série Drahokamy. Jak už jsem řekla, občas to byl pitomec, ale vlastně to všechno dělal pro Gwen, takže bych mu to nejspíš dokázala i odpustit. Na první pohled "tak trochu" frajírek, na druhou zase vzdělaný, hezký a sympatický kluk. Taky bych chtěla znát někoho jako on, protože mít po boku někoho s jeho schopnostmi a šarmem se určitě může hodit :D.





MarťanTřetí největší sympaťák
Elis: Třetí, dle mého názoru velmi sympatický muž je "novodobým Robinsonem"... ale na Marsu. Mark Watney se se vším popral naprosto skvěle. Jeho vtipné hlášky a neskutečné dovednosti mu vysloužilo krásné umístění.

Marťa: Jako zlatý střed jsem si vybrala Evana z Páté vlny. I když byl v knize velice rozporuplnou postavou (nevěděla jsem, co si o něm mám myslet), mi nakonec velice přirostl k srdci. Podle popisu jsem si ho dokázala naprosto skvěle představit a řeknu Vám... No páni! Takového chlapa bych chtěla mít doma :D. No a byl nejen hezký, ale i hodný, sympatický a obětavý. Co víc si přát?







Druhý největší sympaťák
Elis: A máme tu dalšího mého oblíbence, kterého bude znát snad každý, ať už z knih nebo z filmů a není jím nikdo jiný, než Peeta z Hunger Games. Tomuhle klukovi jsem fandila od prvního dílu, podle mého názoru mu Hurikán nesahal ani po kotníky (dobře, přiznávám, Hurikán nikdy nepatřil mezi mé oblíbence). Ale vážně, Katniss si někoho takového nezaslouží.

Marťa: Tak na druhou pozici nemůžu dát nikoho jiného než Marka Watneyho, nejslavnějšího muže na Zemi. Možná to vypadá, že se po Elis opičím, ale mám ho opravdu ráda a protože jsem Hunger Games ještě nečetla (ale už je mám objednané), musela jsem vybrat jiného oblíbence a proto jsem alespoň změnila pořadí :D. Nedokážu si ani představit, jak bych dopadla, být v jeho kůži. Teda vlastně dokážu, umřela bych asi po prvních pár dnech... Takže díky Marku, za tvoji vynalézavost a dokonalý humor!





Největší sympaťák
Elis: Já vím, že se nad ním rozplývám téměř neustále, ale takhle sympatickou postavu jsem snad ještě neviděla. Roar ze série Nebe je naprosto neskutečný. Vždy se snaží pomáhat přátelům, i když osud jeho samotného není zrovna příznivý. No, až si přečtete tuhle sérii pochopíte, o čem mluvím.

Marťa: Pro mě je největším sympaťákem Bilbo Pytlík (tedy z Hobita). Ano, asi už Vás s tím taky nudím a omlouvám se za to, ale Hobita asi nikdy nepřestanu mít ráda. Bilbo je roztomilý, vynalézavý a chytrý. A navíc je to také dobrý přítel a toho si na něm cením asi nejvíc.


8 komentářů:

  1. Bilbo a Peeta sú super, zvyšné postavy neviem posúdiť. Knihy síce poznám, ale ešte som nečítala, každopádne zaujímavý tag :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bys měla napravit, všechno to jsou skvělé knihy, které se vyplatí přečíst :D

      Vymazat
  2. Většinu z těchto knih jsem ještě nečetla, ale s těmi, co jo, naprosto souhlasím. Zrovna čtu Fangirl a Levi je opravdu naprosto sladký! Já bych ho momentálně snad i prdla na první místo :D Peeta je taky super a no Bilbo samo sebou :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, Leviho jsem si taky hodně rychle oblíbila :D Ale na první místo nemá :D

      Vymazat
  3. Vlk je totálně božííííí :3
    Jinak Pátou vlnu bych si moc chtěla přečíst a totéž platí i pro Marťana a Pod nekonečnou oblohou :)
    Akorát nevím , co vidíte na Julianovi... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pátou vlnu doporučujeme a to samé platí i pro ostatní knihy :D.
      Julian byl skvělý, já mu celou dobu fandila :D

      Vymazat
  4. Koukám, že Mark Wattney se těší oblibě u vás obou. No jo, taky ho mám dost ráda. Stejně tak i Vlka. Pod nekonečnou oblohu jsem nečetla, takže vašeho dalšího favorita nezdám, ale někdy bych si chtěla přečíst. Peeta by u mě vyhrál taky nějaké to místo, možná podobný článek někdy zpracuji, jestli by vám to nevadilo. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo jo, byl naprosto skvělý :D.
      Pod nekonečnou oblohou doporučuji :D.
      Nevadilo, až ho zpracuješ, dej vědět, ať se můžeme mrknout na tvé favority :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)