čtvrtek 11. června 2015

Na poslední chvíli spíchnutý read-a-thon

Určitě většina z vás zná 24h read-a-thony, které pořádá Terra z blogu She is a bookaholic. A já se jich vždycky chtěla zúčastnit, ale nikdy mi nevyšel termín, kdy bych měla čas.
A jelikož jsem se dneska probudila s obzvlášť čtecí náladou a chutí si takový read-a-thon vyzkoušet, rozhodla jsem si sama pro sebe jeden takový neoficiální uspořádat (samozřejmě, pokud se chcete někdo přidat, budu jen ráda).
A protože jsem trošku impulzivní osoba, a kdykoliv mám nějaký "geniální" nápad, musím ho udělat téměř okamžitě, rozhodla jsem se, že tento read-a-thon začne už za pár hodin, a tím myslím, jakmile odbije půlnoc a ze čtvrtka se stane pátek. Celý pátek chci věnovat pouze čtení a opět přesně o půlnoci read-a-thon také končí.
ZMĚNA! READ-A-THON SE O DEN ODKLÁDÁ! (Čte se celá sobota)


Takže abych toho pořádně litovala, budu na sebe mít přehnané požadavky a vyberu si tři knihy, do kterých se chystám pustit. A jaké, že to jsou?

Dračí oči: Černý jezdecRozhodně bych chtěla dočíst Dračí oči: Černý jezdec od Kristiny Hlaváčkové, kde mi v tomto okamžiku zbývá zhruba 220 stránek do konce, ale do večera se chystám jich ještě pár přečíst.
Pokusím se přečíst celý první díl Kladiva na čaroděje: Magie pro každého, která má 200 stránek a do třetice rozečíst 264 stránkový Ostrov lhářů. 
Magie pro každého
HorečkaNijak zvlášť nepočítám s tím, že bych tu třetí knihu zvládla dočíst, ale jeden nikdy neví, takže pro všechny případy, kdyby se mi nějakým zázrakem povedlo všechno přečíst, začnu Horečku od Lauren DeStefano, ale s tím opravdu nepočítám.






A teď už na závěr jenom pár otázek, co říkáte na můj výběr, a pustíte se do toho se mnou? 
PS: Já vím, že to není zrovna nejideálnější termín, ale prostě jsem se pro ten nápad nadchla a chci se do něj pustit co nejdříve :D.

19 komentářů:

  1. V pátek mám školu, takže bohužel :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ale jinak samozřejmě držím palce! :)

      Vymazat
    2. A když to o den posunu? Přeci jen to je rozumnější termín :-D jinak děkuji :-D

      Vymazat
    3. Ono to je asi jedno, v sobotu jdu zase do práce :D Mně zkrátka žádný read-a-thon nikdy nevyjde :D

      Vymazat
    4. Taky mívám občas takový pocit :D Tak třeba ti to vyjde příště :D

      Vymazat
    5. Ty jo, ale víš co? Prdím na to :D Tak holt budu ochuzená o pár hodin kvůli práci, ale pustím se do toho :D Už se chci konečně nějakého thonu zúčastnit. Takže sobota? :)

      Vymazat
    6. Super :D Jasně, sice jsem se už psychicky připravila na dnešek, ale snad mi to odhodlání do zítra vydrží, akorát asi budu muset trošku pozměnit svůj výběr :D

      Vymazat
  2. Keby to bol iný termín tak by som sa určite zapojila ale zajtra mi to nevyhovuje :/ zajtrajší deň mám úplne nabití.. ale držím palce! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji a o den dýl by Ti už ten termín vyhovoval? :-D

      Vymazat
  3. Read-a-thony mám moc ráda, i když mi většinou nějak extra dobře nevydaří :-D Ale právě teď na něj nějak nemám moc náladu :-( Ale držím palce, ať toho stihneš přečíst, co nejvíce! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D To je škoda, takže mě v tom vážně necháte samotnou? :D

      Vymazat
  4. Zaujímavý nápad, prajem veľa prečítaných strán :D Ja sa radšej do podobných akcií nezapájam, ak by som si naplánovala, že budem čítať, práve vtedy by mi do toho zaručene niečo prišlo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :D Ani ho nevyzkoušíš, třeba dosáhneš nějakého nečekaného výsledku :D Navíc ho o den posunujeme :D

      Vymazat
  5. Skvělý nápad, zúčastnila bych se, ale musím do školy. :) Moc bych toho asi nepřečetla, navíc bych na poslední chvíli určitě zkazila všechny známky. :) Teď čtu Past a na Ostrov lhářů se už těším. I ostatní knížky vypadají zajímavě. Zkus uspořádat nějaký readathon v létě:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V sobotu? :D O den jsem to odložila, takže se čte celá sobota :D Na Ostrov lhářů jsem hodně zvědavá :D A nejspíš ještě nějaký udělám :D

      Vymazat
  6. Já si bohužel nemohu dovolit celou sobotu pročíst, ačkoliv třeba o prázdninách bych se moc ráda něčeho takového zúčastnila :) Budu ti držet palečky :)
    Mimochodem, výběr knih je skvělý!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak třeba i o prázdninách nějaký read-a-thon bude :D Děkuji a děkuji, i když ho budu muset trošku pozměnit, když jsem to o den odložila :D

      Vymazat
  7. Já se určitě zúčastním - pokud jsem to pochopila dobře, bude zítra...?

    OdpovědětVymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)