neděle 1. března 2015

Měsíční chvástačka - Únor 2015

Únor je opět za námi a my s Marťou se už těšíme, až se vám budeme moct pochlubit s našimi novými přírůstky. Mně se podařilo ukořistit krásných 13 knížek a Marťa nashromáždila 3. 







Opět se omlouvám za kvalitu fotek, ale tentokrát foťák opravdu stávkoval.

Jako už tradičně každý měsíc, jsem si musela koupit další díl ze série Cassandra Palmer. Tento je již čtvrtý a myslím, že i poslední. Sice jsem nepřečetla ještě ani první díl, ale jsem ráda, že už mám všechny. 

U téhle knihy mě zaujala zadní strana, proto jsem ji koupila. Jenže po příchodu domů jsem zjistila, že je to druhý díl. Takže hurá do shánění toho prvního. 

Kolem této knihy jsem chodila hodně dlouho, potom jsem se mrkla na net a zjistila, že má být hodně dobrá, takže jsem po ní sáhla. A už se těším, až se do ní konečně pustím. 

Hru věží jsem už nějaký ten pátek chtěla, jenže jsem si vždycky místo ní koupila něco jiného. Takže tentokrát si už musela najít místo v mém nákupním košíku. Jsem ráda, že už ji mam konečně doma, teď si ještě najít čas na její přečtení. 

Podle obálky to vypadá zajímavě, ne? Přiznám se, že opravdu netuším o čem kniha je, ale nakladatelství Baronet mě ještě nezklamalo, takže myslím, že se mi kniha bude líbit.

V podstatě ten samý případ jako u předešlé knihy. Nevím o čem je, ale obálka je zajímavá (a v mé knihovně vypadá pěkně :D). 

O Údolí tyrannosaura jsem četla hodně pochvalné recenze, tudíž, když jsem na ni narazila v Levných knihách, musela jsem si ji vzít. Jen nevím, kdy na knihu budu mít čas. 

Série Temné vize jsou důsledkem toho, že mi ujel vlak a další jel až za hodinu, proto jsem si to opět zamířila do Levných knih a po hodně dlouhém přemýšlení jsem se rozhodla, že si je vezmu domů a vyzkouším. 

A teď už jsou na řadě recenzní výtisky, za které moc děkuji nakladatelství Fragment. Moc si toho vážím. 
Na téhle knize se mi líbila obálka a anotace taky nezněla špatně. Dokonce jsem ji už přečetla a líbila se mi. Doporučuji. Pokud si chcete přečíst recenzi, naleznete ji ZDE.

Druhým recenzním výtiskem je Arkádie: Procitnutí. Už se blížím ke konci a docela se mi líbí. Na recenzi se můžete těšit již brzy. 

A poslední je Kronika Kambionů: Osudová přitažlivost, tu se chystám přečíst hned jak dokončím Arkádii. Ale jsem moc ráda, že ji mám doma. 


A teď se mrkneme, co ukořistila Marťa.
 Já se tentokrát pochlubím pouze třemi knihami, peněz není moc, tak to nesmím přehánět :D.

Jako fanynka knih o Harrym Potterovi mi v knihovně chyběla ještě kniha Fantastická zvířata a kde je najít, a protože jsem je nemohla nikde sehnat, hned když jsem je uviděla, neodolala jsem :D.

Jako další knihu jsem si pořídila Dech od Sarah Crossan, která mě zaujala na první pohled a děj vypadá také moc zajímavě. Takže doufám, že se k ní brzy dostanu a podělím se s Vámi o recenzi :).

No a to nejlepší nakonec. Biografii Benedicta jsem si opravdu nemohla nechat utéct. Už když jsem tu knihu dávala Elis k Vánocům, chvíli jsem uvažovala, že si knihu nechám a dám jí něco jiného :D. Benedict je naprosto vynikající herec a velice zajímavá osobnost. Moc se těším, až si knihu přečtu.
 Tak to je z mých úlovků vše. Ačkoliv jich není moc, jsem ráda za všechny z nich.

Doufáme, že i Vy jste v únoru ukořistili pěkných pár kousků!

10 komentářů:

  1. Dech a Hru věží mám doma také, Zakázaného lovce bych si také ráda pořídila a Temné vize má za sebou kamarádka, líbily se jí, ale četla je už dávno.. mě zatím nelákají :) Jinak moc krásné přírustky! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Hru věží se těším, až se do ní pustím a Lovce doporučuji :D. A na ty Temné vize jsem taky dost zvědavá, četla jsem hodně kladných recenzí. Děkujeme :D

      Vymazat
  2. Mám doma jen Dech a Arkádii, ale nad Údolím slz jsem taky uvažovala :) Skvělé přírůstky!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na to Údolí jsem také hodně zvědavá, ach jo, potřebuji delší dny, abych to všechno mohla co nejdříve přečíst :D.
      Děkujeme :D

      Vymazat
  3. Dech, Hru věží a Temné vize už mám doma také, ale čas na přečtení pořád ne a ne najít. :) Fantastická zvířata a kde je najít páni to bych si také hned přečetla. Shromáždili jste vážně pořádnou kupu knih. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. S tím časem jsme na tom stejně :D. Souhlas :D jsme za tu kupu strašně rády :D

      Vymazat
  4. Moc pěkné knihy :-) Já sama mám doma taky Dech a Temné vize. Za minulý měsíc jsem taky vůbec nestíhala číst ale za to jsem zase trošku více nakupovala. Snad dnes bude článek :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme :D. To znám, včera jsem přišla na to, že mám ve své knihovně 35 nepřečtených knížek, takže mám co dělat :D Když bude, určitě na něj mrknu :D

      Vymazat
  5. Krásné knihy :-) Chválím hlavně ta Fantastická zvířata! :-)

    OdpovědětVymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)