středa 20. ledna 2016

Pozkouškový read-a-thon

zdroj
Jelikož můj leden probíhá od jedné zkoušky ke druhé a už toho začínám mít, lidově řečeno, plné zuby, a už potřebuji nějaký ten relax, rozhodla jsem si ten čas vynahradit. A protože jsem si vzpomněla, že jsem pořádala předzkouškový read-a-thon, tak přeci musí být i ten pozkouškový. Mně osobně zbývá už jenom jedna zkouška (z jedné jsem zrovna shodou okolností přijela), ale nevím, jak jste na tom vy (co byste se případně chtěli zúčastnit), proto dám až únorový termín. Snad vám nezačne škola moc brzo :).



Takže, vidím to na týdenní read-a-thon, který by začal 1. února a končil v neděli 7. února o půlnoci. Žádné úkoly nedávám, je čistě na vás co, kdy a kolik toho přečtete. Přeci jenom, jde o oddych od zkoušek. Jelikož je ještě brzo a já ještě nejsem rozhodnutá co budu číst, seznam zveřejním asi až den před začátkem akce. Každopádně budu ráda, když se také zúčastníte a pochlubíte tím, do kterých knih se pustíte, třeba načerpám inspiraci :). 

15 komentářů:

  1. Jako obvykle ti budu držet palce :) Já se ale opět nezúčastním, jsem teď v jednom kole a tohle je akorát týden před mým maturákem, takže toho budu řešit opravdu hodně :D Čtení teď fakt moc nedávám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) škoda, že se nezúčastníš, ale chápu, že nemáš čas. Jo, tak to jsme dvě, kdo tomu čtení zrovna moc nedává, ale u mě se to snad během příštího týdne změní :)

      Vymazat
  2. Mě čeká zítra poslední zkouška, tak doufám, že dobře dopadne a budu se moc na dva týdny položit do knížek, než začne škola. Konečně :3 a přesně 8.2. nám začíná škola, takže ten read-a-thon je optimální :3
    A doufám, že tobě se taky podaří poslední zkoušku zvládnout! Držím palce ^^

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak opožděně držím palce a doufám, že jsi ji udělala :D Taky mi začíná škola 8.2., takže načasování je pro mě také optimální :D. Děkuji, snad jo, už jdu na druhý pokus, tak by to chtělo :D

      Vymazat
  3. Já vám závidím :D Proč já jsem vlezla na obor, kde je 12 zkoušek za semestr klasika :D Tři mi ještě zbývají, takže se obávám, že se read-a-thonu nezúčastním :( Ale držím palce, ať máš zkouškové brzy za sebou a můžeš se pak pořádně pustit do čtení :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jej, chudáku. Já jich tenhle semestr měla taky nějak moc, ale 12 jich nejspíš nebylo. Tak držím palce, aby se ti všechny zkoušky vydařily :) Děkuji

      Vymazat
  4. Myslím, že by mi to mohlo vyjít - asi uveřejním jenom jeden článek, a to shrnutí, ale později... Snad to nevadí. Sice mám v tom termínu školu, ale nenechám tě v tom samotnou, navíc read-a-thony mě baví vždycky ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Super :D Nevadí, tak od tebe inspiraci hold nenačerpám no :D Protože stále nejsem rozhodnutá, do kterých knih se pustím :D Děkuju :D Tak držím palce, abys toho zvládla přečíst co nejvíce :D

      Vymazat
    2. Já ti to klidně můžu těsně před začátkem napsat - můžeš mi napsat na Facebook (Marky Knihomolka) a já ti napíšu svoji TBR. Ale nejspíš se to změní - napiš, kdy chceš :D Budu jenom ráda... Taky ti držím palce ;)

      Vymazat
    3. Super, určitě se ozvu :). Já jsem strašně nerozhodná v tom, co si vybrat :D Děkuji :)

      Vymazat
    4. Super, těším se :) A chápu :D Není vůbec zač ;)

      Vymazat
  5. Je super, že už máš väčšinu skúšok za sebou :-) Prajem ti veľa prečítaných strán, ja sa tiež pokúsim niečo prečítať - momentálne rozčítanú Rudú královnu - ale ako to dopadne, ťažko povedať, keďže sa mi blíži maturita.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, ale stejně se nemůžu dočkat, až budu mít za sebou i tu poslední. V podstatě jsem se celý leden učila a už toho mám dost :D Tak přeji pěkné dočítání, já už mám Rudou královnu za sebou. A maturity se neboj, já se na ní učila celkem tři dny a dala jsem to v pohodě :D

      Vymazat
  6. Taky mi už chybí jenom 1 zkouška, za to ale ta nejtěžší :D. Pitomá ekonomika... :D

    Byť bych ji měla mít do konce ledna z krku, tak se nezapojím, protože vím, jak by to dopadlo. Vždycky když mám v plánu hodně číst, tak dělám všechno možné, jenom né čtení :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky mě čeká ta nejtěžší, a to už jdu na opravu, tak snad to tentokrát dopadne. Budu držet palce, ať ty tu svoji zvládneš :D Já měla předevčírem účetnictví podniku, které jsem zvládla a pořád tomu nevěřím, protože jsem na tu zkoušku šla s tím, že to vůbec neumím a nechápu :D
      Škoda, i když zkusit bys to mohla :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)