sobota 23. ledna 2016

Kdo s koho (6)

Jsem tu s dalšími milostnými trojúhelníky! A důvod je jednoduchý, opět se mi nechce psát recenze... mě ta lenost vážně jednou zabije, ale zítra se snad k té Vampýrské akademii dostanu.


Ale teď už k trojúhelníkům, které jsem si vybrala:


1) Nora Greyová - Patch vs. Scott

ZavrženýTuhle sérii jsem četla už hodně dávno, ale jelikož se Patch v prvním díle dost vytáhl, začala jsem fandit jemu. Patch byl v prvním díle prostě neuvěřitelný a snad každý si ho tam musel oblíbit. Sice se potom změnil a už mě tolik nebral, ale stejně na něj nedám dopustit. Kdo sérii četl, asi chápe, co se tu snažím vysvětlit.
Abych pravdu řekla, o Scottovi si toho už moc nepamatuji. Vím, že jsem ho měla taky ráda, ale Patche jsem měla radši.
Ale upřímně? Oba hoši si zaslouží vaši pozornost... Když nad tím tak přemýšlím, mohla bych si dát re-reading.

2) Svůdná trilogie - Kaidan vs. Kopano

Opět tu mám jedno velmi jednoduché rozhodování. Jelikož jsem si Kaidana zamilovala od první věty, ve které nám ho autorka představila, byla má volba jasná už od začátku. Kaidan je prostě skvělá postava, dokáže čtenářky nejenom pobavit, ale i donutit roztouženě vzdychat. Ale co bychom taky mohli chtít jiného od syna pána chtíče, že?
Na druhou stranu Kopano je tajemný a dost toho o něm ještě nevím (přečetla jsem zatím jenom první díl). Určitě bude mít ještě hodně co nabídnout, ale obávám se, že na Kaidana mít nebude, protože je vůči němu poněkud nevýrazný.

3) Zahrada nesmrtelnosti - Linden vs. Gabriel

Tohle je jeden z případů, kdy jsem nemusela ani jednoho z účastníků trojúhelníku, takže je moje volba založená na tom, koho nesnáším méně. V tom případě na plné čáře vyhrává Linden. Sice byl většinu příběhu naivní, ale občas měl i nějakou tu světlou chvilku, za kterou jsem ho měla radši.
Za to Gabriela jsem nemohla vystát od první chvíle, co se v knize objevil. O to víc mě štvalo, když byl v druhém díle zmíněn tak často... Já nevím, prostě mi Gabriel vůbec nesedl a já nedokážu říct proč.





12 komentářů:

  1. Tak tentokrát si moc nepokecáme, nečetla jsem ani jednu sérii a ani jednu neplánuju :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To bys měla ale napravit :D Povinně aspoň Zavrženého, tam je Patch nejlepší. Svůdnou trilogii taky doporučuji, když překousneš hlavní hrdinku :D No a Zahradu nesmrtelnosti ti odpouštím, i když první díl byl taky dost dobrý :D

      Vymazat
  2. První sérii jsem nečetla, v druhé jednoznačně Kaidan, ten mě úplně ohromil. :) Ve třetí stejně jako ty volím Lindena, ale zatím jsem nedočetla poslední díl Sever, takže třeba ještě změním názor. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Patch je skvělý, už kvůli němu se vyplatí začít sérii číst :D Jo, Kaidan je bezkonkurenční :D I když jsem zvědavá, co předvede Kopano dál :D. Taky jsem ještě poslední díl nepřečetla, ale chystám se hned, jakmile se dokopu ke čtení v aj :D

      Vymazat
  3. Celou sérii s Patchem jsem četla a kdo by mu neodolal?Je prostě úžasný :-D
    Svůdnou trilogii jsem ještě nečetla,ale chystám se na to :)
    A Past jsem četla o prázdninách skoro celé jsem to zapomněla :-D Ale až dočtu Hru věží,tak se chci vrhnout na druhý díl Horečku.Štve mě,že u nás poslední díl nevyšel :/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak :D Svůdnou trilogii schvaluji :D A jak se ti zatím líbí Hra věží? Na tu se taky chystám :D

      Vymazat
  4. Četla jsem jen první díl Svůdné zlo a vůbec si nepamatuji, že tam byl i Kopano :) Tak to asi bude až v dalších dílech :) Měla bych se do nich pustit :) A taky fandím Lindenovi :) Gabriel mi lezl na nervy, na rozdíl od Lindena byl takový nanicovatý :D Pořád stejný, nic s ním nebylo :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože Kopano tam byl takový nevýrazný :D Já zatím taky četla jenom první díl.
      Přesně tak, koukám, že Gabriela neměl rád nikdo :D

      Vymazat
  5. Ani jednu sérii jsem nečetla, i když Zahrada nesmrtelnosti mě vážně láká! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Opět jsem nečetla ani jedno, to je fakt hrozný! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady bys to měla napravit :D Alespoň první díly :D

      Vymazat

Za každý váš komentář děkujeme :)